Vad är en Basaltemperatur diagram?

en basal diagram kroppstemperatur hjälper en kvinna att hålla reda på sin mest fertila gånger. Den används normalt för att hjälpa en kvinna som försöker bli gravid. Det kan dock även användas av en kvinna som försöker förhindra graviditet, eftersom det är ett verktyg för övervakning fertiliteten. Tyvärr är det mindre effektivt än de flesta preventivmedel, så utnyttjas optimalt är för de som vill ha en baby.

En basal diagram kroppstemperatur kräver en kvinna att ta sin temperatur varje dag hela hennes cykel, som börjar med den första dagen av hennes menstruation. För att göra detta, kommer hon att använda en speciell basal termometer för att ta henne temperatur omedelbart efter att vakna upp på morgonen, detta bör göras vid samma tidpunkt varje dag eller så nära som möjligt. Det bör göras innan de äter, innan du går på toaletten och innan att utöva någon annan verksamhet som kan förändra hennes temperatur. Detta nummer är sedan in på den basala kroppstemperaturen diagram.

När en kvinna tar sin morgon temperatur, hon tomter den på hennes basala kroppstemperaturen diagram. Om hon också hålla reda på hennes livmoderhalssekretet, en annan viktig del för att upptäcka fertilitet, kommer hon sedan gå på toaletten och använda ett finger eller toalettpapper för att kontrollera samstämmigheten i hennes livmoderhalssekretet, inspelningen på sjökortet. En kvinnas livmoderhalssekretet kan förefalla vara klara och stretchigt runt den tid hon ägglossning äger rum.

Någon idé att spara sin basala diagram kroppstemperatur, en kvinna kan uppleva att hennes temperatur har tillsats, även om denna ökning av temperaturen kan vara mycket små visar det att hon har haft ägglossning. Vissa kvinnor, dock inte alla, också notera en nedgång i temperatur rätt innan de ägglossning. Genom att hålla koll på ändringar i vakna temperatur och livmoderhalssekretet på en basal kroppstemperatur diagram kan en kvinna göra ett trovärdigt jobb med att uppmärksamma fertilitet gånger. Med den här informationen till hands, kan hon välja att ha samlag vid tiden hon är mest fertila: i dagar innan ägglossningen och samma dag hennes ägglossning äger rum. När kartläggning fungerar bra, den hjälper en kvinna att bli gravid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.