Vad är det enklaste sättet att gå ner i vikt?

När det gäller att förlora vikt, finns det ingen magisk svar. Trots alla produkter som finns tillgängliga som lovar snabb och säker viktminskning, är sanningen den att det enda sättet att gå ner i vikt är att utöva mer och titta på vad du äter. Det finns dock,

några genvägar för dem som inte har tid eller åtagandet att gå in i ett organiserat viktminskning programmet.

Första steget för att gå ner i vikt är att minska alla onödiga kalorier från kosten. Experter uppskattar att människor konsumerar i genomsnitt 15 procent av sina dagliga kalorier i form av läskedrycker, gourmet kaffe drycker och alkoholhaltiga drycker. Bara genom att minska eller eliminera dessa produkter från din diet, kan du gå ner i vikt snabbt och enkelt.

En annan sak du kan göra för att gå ner i vikt är att röra sig mer. Om att gå ett gym är uteslutet, försöka finna sätt att införliva motion i din dagliga rutin: promenad i stället ta bussen, cykla med barnen, eller gå Fido en extra mil. Även städning kan hjälpa dig att gå ner i vikt om du gör det med en passion.

Ett enkelt trick för att gå ner i vikt utan att känna förlora är att dela upp din dagliga kalorier i flera små måltider. Detta håller blodsockret stabiliserats, vilket i sin tur kontrollerar aptit. Balansering måltider med en 40-30-30 andel av grönsaker, korn, och proteiner hjälper också till, eftersom kroppen får rätt bränsle den behöver för att arbeta för en längre tid. Hoppar över måltider, särskilt frukost, hjälper inte att gå ner i vikt. Faktum är att människor som hoppar över måltider har en tendens att äta för mycket senare under dagen.

Även om vattnet i sig inte ett fett brännare kan dricksvatten hjälpa dig gå ner i vikt på två olika sätt. För det första är törst förväxlas ofta med hunger och fuktgivande kroppen kan ofta göra dig mätta. För det andra reglerar vatten många funktioner i kroppen, hjälper till med matsmältningen, och fyller upp magen, så att du är mindre troligt att äta för mycket.

Slutligen, det viktigaste du kan göra för att gå ner i vikt är att inte använda mat som behandling. Om du känner dig uttråkad, ledsen, eller orolig, hitta en aktivitet som tar dig bort dina problem, men inte använda mat som tröst. Vara uppmärksam på vad du äter och när och vikten börjar falla av av sig själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.