Vad är det bästa sättet att förlora magen fett?

Varje dag miljontals människor utför hundratals crunches eller träna på de senaste ab maskinen. Deras mål är att göra sig av med envis magen fett så att de kan glida in i ett mindre par blå jeans eller känner sig tryggare i en simtur kostym. Trots deras ansträngningar vägrar magen fett att försvinna.

Detta eftersom det inte finns någon specifik träning, speciell mat eller mirakel diet som hjälper en person förlora magen fett. Det är dock möjligt att bli av med oönskat fett i magen. Magen är det första stället en person som eliminerar fet när hon förlorar vikt.

Att äta en kost rik på fullkorn och lågt i raffinerade kolhydrater kan hjälpa en person gå ner i vikt i buken. Just den typen av kost gör det möjligt för kroppen att bli skickligare på metaboliserande lagrat fett. Däremot en diet som är beroende av raffinerade kolhydrater som vitt bröd kan höja blodsockret, negativt påverkar insulinnivåer och orsaka lagring av bukfett. Andra livsmedel som hjälper en person att uppnå ett smalare mage innehålla frukt, grönsaker, magra mjölkprodukter, magert kött, fisk, ägg, bönor, fjäderfä, och frön. Dessa livsmedel ger värdefull näring och hjälpa en person i hennes strävan att förlora magen fett på ett förnuftigt och effektivt sätt.

Att förlora magen fett, en person som måste äta en hälsosam kost, som kontrollerar mängden kalorier som förbrukas på en daglig basis. Å andra sidan, äter en hälsosam kost är bara början för att uppnå en plattare mage. Fysisk aktivitet är ett annat viktigt sätt att arbeta mot att odla en plattare mage.

Att förbinda sig till en regelbunden motion rutin kommer att hjälpa människor som vill förlora magen fett och smal ned andra delar av kroppen. En timme rask promenad varje dag kommer att bidra till betydande viktminskning. Cykling, jogging och trappa klättring är andra bra optioner. En sådan intensiv aerob aktivitet hjälper människor att uppnå en stark och smal kropp.

Att förlora magen fett är nödvändig för att uppnå en bättre livskvalitet, eftersom redovisade extra vikt i mitten kan bidra till dålig hälsa. I själva verket har en alltför hög grad av magen fett är mer skadligt än redovisade samma mängd extra fett runt lår och höfter. Magen fett bidrar till diabetes, hjärt-kärlsjukdomar, metabola syndromet, och andra allvarliga hälsoproblem. Av denna anledning är det viktigt för människor att kombinera en vettig kost och motion för att förlora dessa oönskade pounds.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.