Vad är HGH (Human Growth Hormone)?

HGH (Human Growth Hormone) tros vara det styrande hormon av många funktioner och fördelar som förknippas med ungdom, såsom vitalitet, slät hud, energi och motståndskraft. HGH är naturligt produceras i hypofysen i hjärnan.

När människor flyttar tidigare ålder 30, naturliga nivåerna av HGH avhopp dramatiskt, ca 14% per årtionde. Lägre nivåer av HGH är förknippade med åldrandet. Som HGH nivåer att fortsätta sjunka, påskyndar åldrandet. Forskning visar att genom att öka den naturliga mängden HGH i systemet, kan organet kunna vända några symptom i samband med åldrande, som viktökning, förlust av muskelmassa, rynkor, bentäthet, sexuell lust och mer. Även om det inte kliniskt bevisad, HGH ibland kallad ungdomens källa .

Läkare har traditionellt förvaltade en förskrivning form av injicerbara HGH. Nu receptfria homeopatisk HGH är tillgängligt via postorder och över disk.

Kliniska studier tyder på det mest effektiva koncentrationen av homeopatiska HGH är en utspädning av 30x. Lägre eller högre utspädning bidragssatser inte bevisat mer effektiva, så mest välrenommerade återförsäljare kommer att sälja 30x utspädning.

Med det populariteten av HGH det finns många företag försöker pracka på HGH produkter som inte innehåller några faktiska HGH alls. I stället erbjuder de andra ingredienserna sade att hjälpa till med naturliga stimulering av HGH i kroppen. Den andra ytterligheten finns det säljare som erbjuder icke-homeopatiska HGH olagligen. Dessa leverantörer beskriver ofta sina produkter i termer av nanogram, vanligtvis hävdar 100-1000 nanogram ren HGH per dos. Bortsett från att vara olagligt, en dos närmare 2. 750. 000 nanogram, vilket gör 1-100 nanogram alla utom oanvändbar för köparen.

Effekterna av homeopatiska HGH är kumulativa och varierar beroende på den enskilda, med upp till en månad att lägga märke till första förmåner som djupare sömn, och upp till 6 månader eller mer att lägga märke till viktminskning, ökad muskelmassa , och ett mer ungdomligt utseende. Även om bara en handfull av klinisk forskning som har gjorts, första resultaten är lovande och det finns nästan inga biverkningar förknippade med 30x utspädning homeopatiska HGH, när det används enligt anvisningarna.

Metoden för att ta homeopatiska HGH är lågdos hög frekvens vilket betyder att du absorberar bara små mängder per dos, men du ta 1-3 doser per dag, beroende på märke. Flytande HGH sprayas under tungan och vänster i munnen som skall tas upp i stället för förtäring. Även föreskrivna HGH inte kan absorberas under tungan på grund av dess molekyl storlek, homeopatiska HGH i utspädd form kan absorberas.

Om intresserad av homeopatiska HGH, anser en säljare som använder ett FDA-godkänt laboratorium verser en försäljare som bara hävdar att den följer FDA riktlinjer. FDA-godkända laboratorier genomgår rigorösa regelbundna inspektioner, och kräver att varje flaska HGH skall stämplas med en massa # och utgångsdatum. Detta är ett enkelt sätt att se om en säljare verkligen är FDA-godkända eller inte. Bara be om deras flaskor är märkta med dessa nummer. FDA också särskilt råd legitima homeopatiska HGH säljare till inte beskriver sin produkt i form av nanogram. Istället "homeopatiska HGH 30x" är en av de första ingredienser som du bör se.

Resultat kan inte garanteras från att HGH och varierar från individ till individ. Vissa personer kan känna mycket liten nytta, medan andra hävdar att känna och även titta 10-20 år yngre efter att ha tagit HGH i flera månader. Som med alla nya system, bör du kontakta din läkare innan du tar HGH.

Många välrenommerade leverantörer kommer att erbjuda kunder en pengarna tillbaka garanti att prova HGH "ungdomens källa" för sig själva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.