Hur väljer jag den bästa Hip övningar?

Fastställande som är den bästa hip övningar kommer att variera beroende på individuella omständigheter. De som vill utöva höfterna efter varje form av skada inte är bäst betjänt av bara välja någon bra hip övningar på nätet eller i böcker och genomföra dem. Faktum är att alla som börjar ett träningsprogram eller personer som har haft de senaste skadan skulle få en helt klart från läkare, särskilt om det har varit en lång tid sedan de bedriver rigorös fysisk aktivitet. Läkare, sjukgymnaster, kiropraktorer eller annan vårdpersonal kan ha mycket specifika instruktioner eller anvisningar för dessa grupper av människor.

När folk får en allt klart från läkare att fortsätta utöva planer bör det noteras att många höft övningar inte bara göra isolera höften. De är trots allt är förbundna med benen och bålen, och att göra dem kan innebära arbete till en del. I synnerhet många av dessa rörelser är kopplade till arbetet med benet.

Några av de bästa drag är ganska lätt att utföra, men de kan kräva lite balans. Med hjälp av en stol kan vara ett stöd för att förhindra fall. Etapp gungor, som för ett ben upp framför, ut åt sidan, eller svänga tillbaka, kommer att arbeta flera områden i höfter och ben. Det är inte nödvändigt att lyfta benet mycket hög i alla tre av dessa positioner, men sakta och hålla benet i uppfällt läge kan vara till nytta. Tio repetitioner på varje ben i varje position, en gång dagligen, är riklig.

Hip övningar som sträcker sig och expandera höfterna är användbara också. Utfall av olika slag kan hjälpa åstadkomma detta, och knäböj, med eller utan vikter, arbete lår, skinkor och höfter. Ens gå upp för trapporna eller använder ett krav trappa stepper arbete från höfterna. Vissa utfall särskilt värt att pröva är de som i yoga, och det är lätt att hitta en yoga band /DVD så pass dragen dessa, eller ens hitta demonstrationer på nätet av starka krigare och stolta krigare. Orsaken ett band /DVD kan vara användbara är att instruktion ges om hur man håller överkroppen och hur du placerar ben och knän för maximal sträcka utan skador.

Det finns andra hip övningar människor kan väljer. Ligger på golvet och cykling i benen fungerar höfterna. Knä på golvet och gungar ett knä upp till sidan bidrar till att skapa sträcka av en annan typ. Om folk vill enklare arbete, kan de huvud ut genom dörren och gå, eftersom går innebär höfter och ger en träning. De flesta aeroba dans, steg eller Tae Bo band träning ge höfterna mycket att göra också.

De försöker hip övningar bör långsamt och försiktigt komma igång, särskilt om höfterna har skadats i det förflutna. Till exempel skulle en person med en höftprotes har olika riktningar för vad man ska göra än en person som är i mycket god fysisk form.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.