Hur plast High Index Linser Arbete?

Höga index linser tillverkade av specialmaterial plast tillåter tunnare, lättare linser än traditionella glas eller plast. Dessa linser är inriktade på personer med mycket starka recept, både närsynt och långsynt. Glasögon rätt vision genom att böja ljus som passerar genom dem. Ett starkare recept kräver mer böjning än en svagare en, vilket resulterar i en tjockare lins. Höga index linser är tillverkade av tätare material än konventionella linser, bockning mer ljus genom mindre tjocklek, vilket resulterar i ultra-tunn, lätt glasögon.

När du tittar på vanliga glasögon kan man se lätt linser för att korrigera närsynthet. Linserna är tjockare i kanterna än i mitten. Ju starkare recept, desto tjockare kanterna blir.

mest eleganta ramar är för tunn för att dölja den tjocka kanter närsynt linser. Tjocka linser snedvrider också i ögonen, vilket gör dem att se onaturligt liten. Höga index linser undanröja båda problemen.

De med extrema framsynt vision har linser som är tjockare i mitten, med tunna kanter. Det tjocka mitten har motsatt verkan av en närsynt lins, vilket gör ögon ser onaturligt stora. Höga index linser nytt erbjuda en lösning.

Alla linser är kategoriserade efter hur mycket ljus de kan böjas med en index för överträdelse . Detta index jämförs Lightspeed via luft till lightspeed genom objektivet materialet. Glas böjer ljus på ett index förhållandet 1,52, medan konventionella plast har ett index på 1,50. Objektiv med ett större index betraktas som höga index linser.

Det finns flera plastmaterial nu i hög index linser, med index förhållandet mellan 1. 53 och 1,71. Ju högre index, desto tunnare, lättare och dyrare linserna. Höga index glas linser är också tillgängliga, med ett förhållande på 1,90. Men glas linser är inte så lätt eller tålig som plast linser. I själva verket är högt index glas faktiskt tyngre än vanliga glas, dra in mycket av nytta för tunnare lins.

Höga index linser kan korrigera astigmatism och finns som progressiva glasögon eller trifocals . De ser bra ut i tunna, tråd och "ramlösa" ramar. Indexet som bäst passar dig avgörs av ditt recept, men ta inte för givet en säljare kommer att göra det bästa valet för dig. Vissa leverantörer av hög index linser inte sälja alla typer, och du kan hamna med ett lägre index objektiv än är perfekt. Fråga din optiker som index är bäst.

Höga index linser finns från många optiker. De kan göra glasögon trevlig, förbättra självbild, och återställa förtroendet. De är hållbara och okrossbart, perfekt för barn och aktiva vuxna. När du har slitna ett par högklackade index linser, är chansen att du aldrig gå tillbaka till vanliga glasögon igen!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.