Hur kan mitt liv Flash inför mina ögon?

devisen, liv blixt framför mina ögon , betyder olika saker för olika människor. För vissa är det ett enkelt säga om tid och hur snabbt den rusar förbi. För andra betecknar det en faktisk upplevelse de har haft, vanligen under en nära döden upplevelse.

Även om det aldrig kan bevisas, människor som har överlevt nära döden-upplevelser anspråk på sikt blixten liv före min ögon är sant. Bilolycka efterlevande hävdar detta märkliga fenomen som händer i de stunder under kraschen. Tid saktar ner och personens hela liv spelas upp i flash bilder genom deras sinne.

Bilderna ses som mycket snabba bilder, och de erfarenheter som kan återkallas efter händelsen. Tusentals människor runt om i världen har enligt uppgift haft liv blixt framför mina ögon erfarenhet. Det liv blixt framför mina ögon erfarenheter kan hända vem som helst i alla åldrar. Medicinska experter tror att det kan vara hjärnans reaktion som ett sätt att hantera traumat.

Efter olyckan har hänt, eller undviks, bilderna upphöra och slow motion känsla som upplevs återgår till det normala. En del experter säger att det under trauma, är hjärnan berövas syre, vilket leder till denna märkliga händelse att hända. Det sista vi tänker på är våra mest värdefulla minnen av nära och kära som ett sätt att minska traumat.

En annan märklig händelse som är knuten till liv blixt framför mina ögon fenomen är att inget ljud kan höras . Allt är, går helt tyst. Det är liknas vid att sitta i en mycket mörk film med bara bilder blinkar på skärmen. Återigen, detta sägs vara hjärnans coping mekanism, sparkar i att motverka det trauma som sker.

Den huvudsakliga problem med det liv blixt framför mina ögon teori är att ingen kan bevisa det faktiskt finns. Den placeras i samma kategori som den ur kroppen-upplevelse. Det är en vacker tanke att de sista sakerna sett innan döden finns bilder på våra nära och kära.

liv blixt framför mina ögon teori är inte av en ökning av möjlighet. Även om teorin måste tas på tro, är hjärnan ett mycket komplext organ. Det kan många olika aktiviteter, och det finns fortfarande delar av hjärnan som är ett mysterium även för läkarkåren.

Life blixt framför mina ögon kan bara vara en säga till människor som har suttit igenom tråkig affärsmöten. Till andra som har upplevt detta fenomen, är det en mycket verklig upplevelse-även om det kan vara en du skulle vilja lämna förrän senare snarare än förr.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.