Hur kan jag göra ryckningar Eye Stop?

Om du någonsin upplevt blefarospasm , den ofrivilliga ryckningar i ögat, vill du verkligen veta hur du gör din ryckningar öga sluta. Först och främst, inte panik om du kan hjälpa det, leder stress ofta för de villkor och ökad ångest kan göra det sista längre. Att kunna slappna av och ignorera ryckningar ögat kan hjälpa ögat stoppa ryckningar förr.

Oftast ryckningar i ögat på grund av tre vanliga orsaker. Dessa är, utmattning eller intag av koffein. Villkoret varar vanligen ett par dagar och sedan är borta. Det är till hjälp under denna tid för att försöka få en bra mängd vila, försöka minimera stress och undvika koffeinhaltiga drycker. Allt detta kan bidra till att göra ögat sluta ryckningar snabbare.

Ibland ögat ryckningar kan vara mer uttalad. Istället för att bara en liten tic, stänger hela ögonlocket under rycka. Den vanligaste orsaken är förknippade med denna ofrivilliga öga nedläggning orsakas oftast av skada på ögat, till exempel en repa på hornhinnan. Om du kliar din hornhinna, finns det ingen chans att du inte märker att det gör ont. Olika former av EPIDEMISK BINDHINNEINFLAMMATION får även ögat rycka.

Om hela ögat avslutas med rycka ska du se definitivt en läkare. De kan enkelt diagnostisera tillstånd som EPIDEMISK BINDHINNEINFLAMMATION eller hornhinnan scratch. Behandlingen kommer att göra ryckningar ögat stopp, oftast inom några dagar.

En annan anledning till doktorn för ögondarrning är om det rycker varar mer än två till tre dagar. Faktum är att om de ryckningar håller återkommande, kanske du har kronisk blefarospasm. Ursprunget för detta tillstånd kan inte diagnostiseras, men den kan behandlas.

Behandlingar att ögat stannar ryckningar omfatta injektioner med Botox?, Som förlamar ögonmuskler inblandade i ryckningar rörelsen. För vissa är detta mycket bra, och endast en injektion behövs. Andra kan behöva upprepa injektionerna var tre till fyra månader.

Läkare kan också ordinera olika typer av läkemedel att göra ryckningar ögat stopp. Dessa inkluderar bensodiazepiner, det vi vanligtvis kallar muskelavslappnande medel eller lugnande medel, och vissa antiepileptika i läkemedel som Tegratol. Om den underliggande orsaken är oro-baserade kan de göra det ryckte ögat stopp.

När Botox och mediciner inte fungerar, kirurgi att göra ryckningar ögat stopp, som kallas myectomy, tar bort en del av musklerna runt ögat. Detta kan vara effektiv men är oftast bara används som en sista utväg. Läkare prova Botox och läkemedel först innan man rekommenderar operation.

Muskelryckningar som sker med andra ofrivilliga av ansiktsmusklerna kan föreslå flera villkor. Dessa inkluderar Tourettes syndrom och andra sjukdomar i ansiktsmusklerna. Om du märker uttalad ofrivilliga muskelsammandragningar i ansiktet som inte lösa, ser en läkare för diagnos.

I de flesta fall behöver du aldrig se en läkare. Vanligen några dagar av vila och återhämtning göra ögat sluta ryckningar på egen hand. Eftersom en av de främsta orsakerna är stress, ta itu med de bakomliggande orsakerna till stress kan också bidra till en långsiktig rycka. Personer med paniksyndrom rapport en hög ögondarrning, och ibland innan stora evenemang människor rapporterar ögondarrning inträffar. När evenemanget är över eller panikångest är under kontroll, stannar ögat ryckningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.