Hur hittar jag en bra plastikkirurg?

personer väljer att ha plastikkirurgi för ett stort antal skäl. För vissa människor kan plastikkirurgi korrigera effekterna av en olycka eller missbildning. För andra kan plastikkirurgi hjälpa dem att uppnå ett utseende som är mer glada och bekväm med. Som fattar beslutet att genomgå plastikkirurgi är en stor en. Det kan ta en hel del tid att bestämma om den skall gå igenom med ett sådant förfarande. Det kan dock också ta en hel del tid att hitta rätt plastikkirurg för dig.

Börja med att göra en lista. Använd Internet, Gula Sidorna, ett professionellt nätverk inom det medicinska området. Se också till att tala med din läkare om dina planer. Inte bara kan din läkare ge dig råd om den här processen och se till att du är fullt förberedda för din operation, men han eller hon kommer sannolikt också att känna till vissa plastikkirurger i ditt område. Slutligen, om du vet någon som har haft plastikkirurgi, se till att tala med dem om deras erfarenheter. Är de nöjda med sin operation? Skulle de att rekommendera sina plastikkirurg?

När du har en ganska bra lista med möjliga plastikkirurger, börja begränsa den. Det bästa sättet att hitta rätt plastikkirurg för dig är att gjuta ett stort nät och kontrollera sedan läkarna mot listan med specifika behov. (Du kanske vill beskriva dessa på ett separat dokument för enkel referens. ) Vill du ha en plastikkirurg med stor erfarenhet av just din operation. Om du har en operation att din sjukförsäkring täcker en del eller alla, vill du ha en kirurg i ditt nätverk? Hur långt hemifrån är du villig att resa för din operation? Är det viktigt för dig att gå till en plastikkirurg som är medlem av viktiga medicinska styrelser eller föreningar?

När du har begränsat din lista, boka tider att rådfråga eller bara prata med kirurger du funderar. Många läkare och kirurger erbjuda inledande samråd gratis. Se till att du hittar någon som du känner dig bekväm. Det är viktigt att kunna tala helt öppet med din plastikkirurg. Även när du träffar dessa kirurger, be att få se sina portföljer. En plastikkirurg portfölj kommer att visa sitt bästa arbete. Inte bara kommer du att kunna döma en kirurg med hans eller hennes portfölj, men du kommer också att kunna få en uppfattning om vad han eller hon kanske kan erbjuda dig.

För mer hjälp med att finna en plastikkirurg, överväga att använda de resurser som The American Board of Plastic Surgery och The American Society of Plastic Surgeons. Förutom att dessa organisationer skärm kirurger för särskilda viktiga kvalifikationer, men de är också information om hur du kommer i kontakt med och tidsplan samråd med sina läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.