Hur får jag ätstörning Counseling?

Det finns ett antal sätt att hitta och få ätstörningar rådgivning. Det är skrämmande att erkänna sin ett problem av detta slag, men det är ett utmärkt första steg för att få hjälp att lösa dessa problem. Några olika sätt att hantera detta omedelbart inbegripa gå en stödgrupp, talar med en husläkare eller betrodda skola rådgivare eller kontroll till ett sjukhus som behandlar ätstörningar.

Ibland börjar på ett sjukhus är den bästa platsen . När en sjukdom är allvarligt avancerad, människor kan behöva medicinsk vård först med att få ut sina organ till en hälsosam vikt eller avsluta destruktiva beteenden. Komma ätstörning rådgivning på ett sjukhus kan göras på olika sätt. För det första kan man närma sig sin husläkare, avslöja att de har en ätstörning och få en remiss för ett behandlingsprogram på detta sätt. De kan också gå direkt till sjukhus som erbjuder ätstörning rådgivning, men att få en rekommendation från en läkare först kan vara bättre metod. Det kan också försäkra att alla sjukhus som valts kommer att ta en persons sjukförsäkring.

I vissa fall kan en person som har en ätstörning som kan föras under kontroll i en öppen miljö. Ett sätt att få denna vård kan vara att få personlig rådgivning med någon som är specialiserad på ätstörningar, eller några personer kan arbeta i inställningarna gruppterapi. Det bör noteras att många människor fortsätta grupp och personlig ätstörning rådgivning för de mest nytta.

Återigen en husläkare kan vara en stor resurs för att få en rekommendation om personlig eller grupp ätstörningar rådgivning. Ibland känner sig inte bekväm med detta. En high school kurator eller en kurator på college skulle också kunna vara en bra källa till information om detta ämne. Människor borde fortfarande för att ha en läkarundersökning för att vara säker på en ätstörning inte skapat farliga hälsoproblem, dock.

Det finns gruppterapi möjligheter som ofta annonseras i ett samhälle. Det kan vara möjligt att ta reda på om dessa i lokala tidningar, på Internet, eller om stora rådgivning föreningar som anställer många terapeuter. Människor kan även hitta mat på nätet oordning rådgivning, men det har hävdats att ansikte mot ansikte rådgivning har en högre grad av framgång.

I många medelstora kommuner, mer än en grupp är tillgänglig. Folk kanske vill först titta på de grupper som är rådgivare ledde i stället för peer ledde, särskilt i början av behandlingen. Rådgivare som kan leda dessa grupper ofta är väldigt användbara för att rekommendera andra former av ätstörning rådgivning till deltagare innehålla hänvisning till personliga terapeuter som kan göra det i större utsträckning undersöka denna fråga och sjukhus som kan bli inblandade när en persons hälsa är allvarligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.