Vilka är fördelarna med en huvudmassage?

Massera någon del av kroppen ökar blodflödet. Detta är särskilt användbart med huvudmassage, eftersom den inte bara gynnar huden och hårbotten, utan även hårsäckarna och hår. Denna ökade blodflödet kan stimulera hårsäckarna så att håret växer snabbare, vilket är en stor fördel för dem som vill öka längden på lås.

huvudmassage kan också stärka hårsäckar som, i sin tur stärker hela hårstrået. Ofta denna typ av massage är åtföljas av särskilda oljor som appliceras på hårbotten och hår för att ge ökad näring och arbeta med hårets naturliga oljor att reparera torrhet och går sönder. Det är bra för massage eller klienter hår som lider av kronisk fjällning och klåda som orsakas av en torr hårbotten. Den särskilda hårbotten oljor kan också smakrikt med antingen en avkopplande blandning av aromatiska örter eller något mer stimulerande för den som söker en energikick.

Många hår salonger och spa ge huvudmassage som en del av ett hår behandling eller styling utnämning. Vi rekommenderar att alla som söker huvudmassage förbättra problem med hår att göra det minst en gång i veckan för de största fördelarna. Detta gör att utövaren att försiktigt sprida den naturliga och speciella oljor hår massage varje vecka för att förbättra styrka, flexibilitet och glans. Detta skyddar också håret från skador och kluvna toppar genom att hålla en fin kappa av skyddande olja på hårstrået hela tiden.

Det är viktigt att notera att endast oljor tillverkade speciellt för hår bör användas för huvudmassage. Regelbunden massage oljor är avsedda för hud och kan vara alldeles för fet för att användas på håret. Vissa kommer att bli svårt att tvätta bort, så det är bäst att konsultera en stylist eller massageterapeut om planerar att utföra huvudmassage med olja behandlingar hemma.

Mycket spänningar i kroppen finner sin väg till huvud och hals, så huvudmassage är också fördelaktigt eftersom en kraftbegränsare. Försiktigt arbetar hårbotten med varm olja börjar lossa spänningar och lindra spända muskler i templet och hals som kan leda till spänningshuvudvärk och smärta. En hårbottenmassage en mer direkt attack på dessa fysiska effekter av stress, så det fungerar som en snabbare fix än medicinering i vissa fall. Den inneboende tendens att gnugga eller massera områden med smärta är instinktivt korrekt och huvudmassage är definitivt något att utforska för den som lider av huvudvärk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.