Vilka är de olika Medicare riktlinjerna?

Medicare är ett amerikanskt statligt program som erbjuder sjukförsäkringar för vissa medborgare. Den har två delar, kallade Medicare del A och Medicare del B. För det mesta, Medicare riktlinjer är ganska enkelt.

att vara berättigade till Medicare, måste man vara minst 65 år gammal. En person vars make arbetade 10 år eller mer i ett Medicare täckta jobb också kan få täckning på 65. De med gravt nedsatt njurfunktion, vanligen kallad kronisk njursvikt, kan komma också. Den 65-åriga ålder krav frångås för de sökande som har ett funktionshinder.

Del A skall sjukhus försäkring som betalar för vård från ett sjukhus, en del omvårdnad faciliteter och hospice vård. Medicare riktlinjer anges att de med del A inte behöver betala för det eftersom det kommer ut ur sina lönecheckar via skatter när de är anställda. Vissa människor har inte betalat tillräckligt Medicare skatter medan du arbetar så att de helt enkelt måste köpa del A och betala en månatlig premie.

Allmänt Medicare riktlinjer för del A anges att någon 65 år eller äldre kan få täckning utan bidrag så länge de antingen emot eller har rätt till social trygghet eller Railroad Retirement styrelsen invaliditetsförmåner. Med en make som arbetat i ett Medicare-omfattas USA: s regering jobb är också ett sätt att få täckning. Personer under 65 år kan också få samma täckning om de har fått Railroad Retirement styrelsen eller sociala förmåner för minst två år, vilket förutsätter i sig har en viss godkänd funktionshinder.

Del B anses sjukersättningar som omfattar läkarbesök, sjukgymnastik och öppenvården. För komponenter i del B som skall omfattas av Medicare, måste de anses medicinskt nödvändigt. Inskrivning i del B av val och normalt kostar ca $ 100 amerikanska dollar (USD) per månad, även om det kan ändras när som helst, särskilt för dem med högre inkomst.

Under nästan alla omständigheter, del B är frivilligt och måste betalas. Även om pensionsåldern enligt regler om social trygghet är 67 år gamla, de som har rätt kan få Medicare vid 65 års ålder. Dem som inte betalar tillräckligt i socialförsäkringsmyndigheten under arbetet kanske inte få del A för gratis, men de kan betala för det så länge de har varit en lagligt bosatt i USA i minst fem år.

Medicare riktlinjerna inte anges att pensionsåldern är nödvändigt att vara inskrivna i något av programmen. De inom tre månader efter deras 65-årsdag bör undersöka fördelarna om de fortfarande arbetar eller inte. Officiella Medicare riktlinjer och program finns på den amerikanska regeringens webbplats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.