Vad är några Väteperoxid använder?

Väteperoxid är mest känd för sina förpackningar och för medicinskt bruk. Den bruna flaskan paketet är en bekant syn för nästan alla. Väteperoxid förvaras i en mörk flaska för att hindra ljuset från att försvaga den. Även om det är vanligast som ett sätt att rena skär, skrapar och andra mindre sår, finns det en överraskande antal alternativa användningsområden för väteperoxid.

Till skillnad från många kemikalier, skadar väteperoxid inte miljön. Den utgör även naturligt, med en del av det kommer ner varje gång det regnar. Väteperoxid förekommer även naturligt i våra kroppar. Naturligtvis, väteperoxid vi köper i butik är en produkt, men det görs genom att efterlikna en reaktion som är en normal del av naturen.

En av de bästa väteperoxid använder är i trädgården, som gödningsmedel och växt spray. Den kan användas på sjuka växter, blandat med vatten och sprutas på och dödade en svamp som kan skada anläggningen. Sprayas på träd sticklingar, kommer det att hålla dem friskare längre. Det kan också hjälpa växterna växer snabbare och friskare.

Väteperoxid kan användas i personlig vård för andra saker än repor. En av väteperoxid av användningen är som en mun tvätt. Detta kan hjälpa behandla dålig andedräkt, sår kräfta, och andra problem i munnen som orsakas av bakterier. Det hjälper också vitare tänder. Använd endast en kapsyl väteperoxid, och inte använda det för lång tid. Tandläkare varnar för att ökad användning skulle mjukna tandemaljen.

Acne kan behandlas med väteperoxid. Väteperoxid används oxidation att rengöra bakterier. Bakterier är bubblade upp och ut ur huden. Det fungerar bäst med akne som har pus i den, rengöra finne ut och låter det läka snabbare. Sandskädda väteperoxid ut på akne, lämnar den för en sekund och sedan torka bort igen. Leaving väteperoxid i ansiktet för länge kan skada din hud.

Använd väteperoxid för att rengöra din personliga vård verktyg. Pincetter, kammar, nagelsaxar och andra produkter för personlig hygien är en grogrund för bakterier. Blötläggning dem i väteperoxid under några minuter kommer att döda dessa bakterier, och lämnar dig med rena verktyg. Tandborstar kan också vara blöta av peroxid att sanera dem.

Det finns många väteperoxid användningsområden i köket. Den kan sprutas på skärbrädor efter användning för att döda salmonella och andra bakterier. Det kan också sprayas på bordsskivor och diskbänkar att döda bakterier och lämnar en frisk doft. Den fungerar även utmärkt som ett desinfektionsmedel för svampar, hinkar och köksredskap. Använd det på frukt och grönsaker för att avlägsna rester. Tänk bara på att skölja efteråt.

På andra håll i hemmet, väteperoxid användningsområden är ljusare tvätt och fläckborttagning. Alltid späd peroxiden innan den placeras direkt på en fläck, eftersom peroxid kan bleka kläder. Den kan också användas för att avlägsna och förhindra mögel tillväxt. Väteperoxid kan rena toaletter och mattor också.

Väteperoxid används, förutom för snitt och skrapar, är omfattande långtgående. Det finns mycket man kan göra med det. Det är en anti-bakteriell, anti-svamp produkt är säker för miljön. I båda hushållsartiklar och personliga vård, 3% väteperoxid är en av de bästa produkter för en mängd olika uppgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.