Vad är Myoskeletal Justering Technique?

Myoskeletal anpassningen teknik (MAT) är en typ av karosseri som blandar principerna om osteopati och strukturella integration för att lindra kronisk smärta och för att minska risken för uppkomsten av smärta som kan bli kroniska med tiden. Denna teknik är ofta integrerade i ordinarie massage och sessioner karosseri, och det kan också användas ensamt för behandling av systemproblem. Utövare av myoskeletal anpassningen teknik finns i många regioner i världen. Fokus för denna teknik på rygg-och nackvärk i synnerhet, eftersom denna typ av smärta är oerhört vanligt i den industrialiserade världen.

Den grundläggande idén bakom myoskeletal anpassningen tekniken är att rygg-och nackvärk orsakas av grundläggande problem med muskler och skelett. Tight, betonade muskler bidrar till smärta genom att begränsa den fria rörligheten, medan svaga muskler ger inte tillräckligt stöd för kroppen. Detta i sin tur leder till kroppshållning problem, stelhet och andra symtom som skapar en oändlig cykel av smärta. Genom att ta itu med de grundläggande frågorna i muskler och fascia, utövare hoppas att eliminera symtom.

strukturell integrering och osteopati båda starkt beroende av manipulering av muskler, fascia och skelett med målet att främja allmän muskuloskeletal hälsa. Tanken bakom strukturell integrering är att om någon kropp kan anpassas på rätt sätt kan hans eller hennes hälsoproblem dramatiskt minskas, eftersom kroppen kommer att fungera som en helhet. Osteopatisk utövare delar denna uppfattning och hävdar att många kroniska sjukdomar är relaterade till muskuloskeletala problem.

I en session myoskeletal anpassningen teknik arbetar utövaren att förlänga stram, spända muskler med målet att släppa spänningar och ger dessa muskler att fungera mer normalt. Samtidigt är svaga muskler uppmuntras att växa sig starkare med hjälp av mjuka, fokuserad sträcker sig som fungerar dessa muskler. De muskler och fascia kommer också att behandlas för att släppa smärta och att uppmuntra till rätt muskuloskeletala anpassningen.

En session myoskeletal anpassningen teknik kan ibland lindra nack-och ryggsmärta avsevärt. Regelbundna möten kan användas för att ta itu med tidiga tecken på smärta, att föra kroppen tillbaka till en neutral stat innan det utvecklas en ond cirkel av smärta. Denna typ av kaross kan vara särskilt användbart för personer i pressande yrken, eller för personer med arbeten som kräver repetitiva rörelse, eftersom dessa yrken kan placera en stor belastning på rörelseapparaten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.