Vad är American Dental Association?

American Dental Association är den ledande källan till information om oral hälsa och tandvård för tandvård yrkesverksamma och allmänheten. Etablerat i 1859, detta är branschorganisation för tandläkare beslutat att informera allmänheten om orala hälsofrågor, främja hög etisk standard i branschen, och uppmuntra vetenskapliga och tandläkare framsteg. Den amerikanska Dental Association kan uppfylla sitt åtagande för allmänheten och yrkesverksamma genom utbildning och forskning.

För allmänheten är det American Dental Association en stor resurs som tillhandahåller en mängd information. Till exempel kan man sedan hitta information om munhälsa om allt från tandläkare ångest till gingivit för munhålecancer. Dessutom är det ett bra sätt att hitta en tandläkare som är medlem i American Dental Association. Potentiella patienter väljer helt enkelt den typ av tandläkaren som de behöver, så någon som är inriktad på allmän tandvård, oral kirurgi, ortodonti, eller oral patologi. Då de går in i staden och staten och en förteckning över tandläkare i området genereras.

För Tandläkare är American Dental Association en lika värdefull informationskälla. Den är utformad för att hjälpa tandläkare hantera sina rutiner och för att ge kvalitet och up-to-date tandvård till sina patienter. Medlem tandläkare hittar du information om fortbildning kurser och seminarier, även om kraven varierar från land till land. Det är också fördelaktigt att informera tandläkare om aktuella etiska och juridiska frågor, försäkringar debatter, och pensionering information.

The American Dental Association är kontakterna i det internationella samfundet också. Den strävar efter att utbilda samhällen runt om i världen om vikten av munhygien och tandhälsa. Det uppmuntrar medlemmar att arbeta som volontärer i länder som är mindre utvecklade för att förbättra oral hälsa för människorna i dessa länder. De medlemmar som deltar i det internationella initiativet erhåller ett intyg om erkännande från föreningen.

Annan information som kan hittas via American Dental Association innehåller uppgifter om ackrediterade tandläkare och tandläkare program, karriärrådgivning , fakta om andra dentala organisationer och närmare på nya dentala produkter. Dessutom finns det information för de individer i behov av billig tandvård eller personer med särskilda funktionshinder. Det är ett bra sätt att förbättra patientens förhållande med sin tandläkare genom att tillhandahålla en förteckning över potentiella frågor som hon kan ställa innan en tand förfarande. De som är intresserade kontakta American Dental Association kan hitta mer information via deras hemsida eller genom att kontakta dem skriftligen. Det är fysiskt belägna i Chicago, Illinois och turer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.