Hur väljer jag det bästa Metabola riksdagen?

Det bästa sättet att välja rätt metabola kost är att försöka olika dietprogram och hitta som en som fungerar bäst för dig. Eftersom varje persons kropp är olika och kan reagera på olika saker, kan flera diet behöva prövas innan det mest effektiva plan upptäcks. Du bör börja med att läsa upp på så många kost planer som möjligt, se vilka viktökning och kategorier förlust din kropp faller i och sedan välja den kost som är det närmaste passar för din situation.

Många kost böcker erbjuder tester för att hjälpa läsarna att upptäcka vilken typ av kost är bäst för dem. Du kan ta ett prov på detta sätt, eller besöka en av flera kost webbplatser som erbjuder metabola kost testning. Många av dessa tester kräver avgifter eller ett medlemskap för att ta dem, men de kan vara ganska exakt förutsäga vilken diet som fungerar bäst för dig.

Det finns olika metaboliska typer du kan omfattas, så att hitta en som bäst liknar din kropp typ, viktökning och mönster förlust, och matvanor är viktigt att hitta de bästa metabola kost. Till exempel kan de som ständigt längtar efter godis och mat komfort som pasta har insulinresistens. Detta innebär att en låg Carb diet kan fungera bäst för dem att förlora vikt. Andra kan göra det bättre på ett lågt kaloriinnehåll eller låg fetthalt plan.

Om du inte vill betala pengar för att göra testet, din bästa insats är att försöka olika kost planer. Ge varje plan en rimlig tid för att arbeta, och notera hur mycket du har förlorat och hur lätt planen är att hålla fast vid. Om du inte kan hålla sig till planen, så fungerar det inte på lång sikt för att hjälpa dig behålla en hälsosam vikt. Den kost som ger dig frisk och konsekvent viktminskning är sannolikt den optimala metaboliska diet plan för dig.

Kom ihåg

att gå på en diet som kräver konsumtionen av för få kalorier är inte hälsosamt, och kommer i själva verket hindra din långsiktiga mål viktminskning. Vuxna kvinnor bör i allmänhet inte konsumerar färre än 1. 200 kalorier per dag. Alla mindre än detta kan få långsiktiga effekter på metabolismen. Ju mindre du äter, desto långsammare din ämnesomsättning blir. När du börjar äta mer kalorier per dag igen, som du oundvikligen kommer i syfte att förhindra svält eller för att uppfylla mat cravings, din ämnesomsättning är fortfarande brinner färre kalorier. Detta leder till viktökning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.