Hur väljer jag det bästa Herbal Cleanser?

Många hudvård specialister är överens om att ett växtbaserat cleanser är det bästa sättet att vårda din hud. Välja ett växtbaserat cleanser är bara en fråga om att förstå vad örter göra för din hud. När detta har klarlagts, är det lätt att dechiffrera långa ingrediens listor. Örter har använts i århundraden som en del av en effektiv skönhet regim. Idag kan örter användas på samma sätt som de en gång var, men de flesta växtbaserade rengörings kommer nu från snyggt paket.

Oavsett om en ansiktstvätt anspråk på att vara ett växtbaserat cleanser inte längre frågor. Faktum är att nästan alla rengöringsmedel, av något slag, med en handfull örter. Örter som rosmarin, citrongräs, nypon, pepparmynta, kamomill, och andra är lätt att hitta i tusentals skönhetsprodukter. Även i kombination med andra ingredienser, hud rengöringsmedel har störst effekt när örter ingår i ingredienslistan.

Vissa hud experter hävdar att enbart rena växtbaserade rengöringsmedel som fungerar bäst, även om detta inte är korrekt. Endast en liten del av växtbaserade ingredienser behövs för att användarna får skörda frukterna av vissa örter. Även om detta är sant, vilken typ av örter som ingår i en produkt är helt nödvändig. Därför bör varje person som handlar för en växtbaserade cleanser vara medveten om olika örter och deras egenskaper.

Nypon är särskilt gynnsamma för människor med torr eller åldrande hud. Nypon innehåller linolensyra syror som kan radera solskador, bidra till fyllig torr hud, och hjälp med ärrbildning. För att få alla fördelarna med nypon, är aktuella produkter som rekommenderas. Dessutom nypon kan hjälpa till att förebygga rynkor orsakas av åldrande.

Lemongrass är en annan populär ört som har specifika fördelar. Denna ört har använts i Asien i århundraden av goda skäl. Lemongrass är ett naturligt sammandragande som är perfekt för alla typer av akne. De som använder citrongräs produkter kommer att tycka att denna ört också toner skinn, förfinar porerna och skapar ett övergripande fräsch look. Produkter som innehåller citrongräs bör också tillämpas lokalt.

Peppermint används för alla typer av krämpor, inklusive lugnande sin hy. Peppermint innehåller mentol, som kan piggna till läppar, lugna trött hud och även väcka dig om du skulle inhalera väsentliga pepparmintolja. Detta är en av de vanligaste örter som används i rengöringsmedel, vilket är anledningen pepparmynta produkter finns över hela världen.

Köpa alla växtbaserade cleanser är bara en fråga att veta vilka örter fungerar bra med din hudtyp. Bortsett från de örter som anges ovan, det finns tusentals andra örter att beakta. Genom att göra lite enkel forskning kommer du att kunna hitta de bästa växtbaserade cleanser för din hudtyp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.