Hur väljer jag det bästa Audiologi kliniken?

välja rätt audiologi kliniken är viktigt inte bara att säkerställa en korrekt behandling för hörseln, men också att känna sig bekväm och säker vid varje besök och när som genomgår behandling. Du ska göra dina läxor på alla lokala kliniker och tjänsteleverantörer, och vara beredd på lite av försök och misstag samtidigt som ett beslut. Begränsa din alternativ genom att beakta flera viktiga faktorer.

Först och främst bör du överväga vilken typ av läkare är nödvändigt att behandla de villkor eller besvär du har. En allmänpraktiserande läkare kan vara allt du behöver för mindre problem, medan svårare fall av hörselnedsättning eller innerörat frågor kan kräva en audionom vid en audiologi klinik. När du har fastställt att en klinik är faktiskt det bästa valet, är det dags att börja shoppa runt.

Du bara kan behöva prata med vänner, medarbetare, till familjemedlemmar, och medlemmar kyrka hitta en audiologi klinik som passar dina behov. Dessa människor är i allmänhet goda referenser för att hitta läkare som är tillförlitliga och personlig. Med detta sagt, du fortfarande bör ta hänsyn till att olika människor får man leta efter olika saker på en läkare. Bli inte förvånad om du inte väljer samma läkare som någon nära dig.

Hitta lokala kliniker genom att kontrollera din telefon katalog och söker audionomer eller kliniker audiologi. Sedan ringa varje plats och vill träffas en läkare för ett samråd. Var noga med att fråga om en icke-tid mötet kommer att göra en kostnad. Om den gör det, är det upp till dig om det är värt kostnaden.

Under din samråd besök, ställa frågor som du kan ha om verksamheten. Dessa kan inbegripa frågor om tillgänglighet, kostnader, försäkring acceptans och behandlingar som. Spara några specifika medicinska frågor för din första verkliga mötet.

I vissa fall kan du välja att plocka en audiologi klinik på måfå och delta i ett verkligt möte för att diskutera eventuella problem som du kan ha. När du talar med läkare och sjuksköterskor kommer du att få en känsla för atmosfären och personalen. Om något gör dig illa till mods av någon anledning, prova en ny praxis nästa gång. Även om personen är en bra läkare, är det inte värt det att ta itu med någon som är opersonligt eller kallt i naturen.

Många områden inte har mer än en audiologi klinik att välja på, så du kan ha begränsat alternativen. Om några problem med din läkare uppstår för det mesta de kan utarbetas om du är öppen och ärlig. Tala med honom om vad du sysslar med. Om det inte hjälper, kan du överväga att resa till en annan stad för besök ger dig själv fler alternativ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.