Hur väljer jag de bästa ljud självhjälp?

Audio självhjälp kan komma i olika former. Det kan vara inspelade MP3-filer, böcker på band /CD, eller full ljudprogram inspelningar i ett antal olika format, syftar till att hantera en eller flera av många självhjälp frågor. Med tanke på den uppsjö av tillgängligt material, människor är ofta skam om hur man väljer. Några saker folk kanske vill tänka på vid val skulle vara lämpligt material, rekommendationer från vänner, familj, läkare eller etc, format av materialet och intresset nivå.

klart det bästa ljudet självhjälp är att för att hjälpa den som behöver det. Det är ingen mening alls att välja saker som inte ägnar sig åt personen på frågor som han eller hon vill ta hänsyn till. Hur bra är en sluta röka band till någon som vill lära sig att vara mer säkra offentligt? Med detta i åtanke bör människor smal sitt val ned till ämnen de vill utforska.

Men saker för begränsa fortfarande kan lämna en hel del val, och det måste finnas något annat kriterium på vilken man kan bedöma bästa ljud självhjälp. Det är då Rekommendationerna blir till stor nytta. När det är möjligt kan man be någon de känner, när det inte är pinsamt och om personen som ställs är sannolikt har använt audio självhjälp, vad de tycker om allt exempel på material. Om detta verkar för svårt eller det finns ingen att fråga, kan det vara en god idé att be om rekommendationer från professionella, som läkare, terapeuter, kiropraktorer, yoga lärare och listan kan gå vidare.

Ett annat sättet att bedöma ljud självhjälp och ta reda på vad som rekommenderas är att läsa recensioner. Dessa är lättast att hitta på produkter som böcker-på-band. Även om ljudinspelning inte är över, kan boken vara. Läsa recensioner från kritikerna kan ge människor en bättre känsla för vad de kan förvänta sig att hitta i en inspelning. Recensioner av producenten av inspelningen är i allmänhet inte användbart, eftersom dessa i regel är uppblåsta och koncentrerade sig på försäljning av ljud självhjälp produkt granskas.

Rekommendationer och recensioner är fantastiska, men ljud självhjälp eller hur t effektiv när den inte kan användas eftersom det är i ett oförenligt teknik format. Om en person saknar en MP3-spelare och dator, till exempel, hur kommer hon att spela en MP3-fil? Ofta är självhjälpsorganisationer inspelningar produceras i flera format. När människor väljer, bör de se till att välja rätt en, eller de får ingenting för sina inköp.

Slutligen, med rekommendationer, recensioner, lämpliga former och rätt ämne, människor måste fortfarande att använda sina egna instinkter. Om ett ljud självhjälp inspelning ser sig tråkigt eller för komplicerat, vad är chansen att det faktiskt kommer att vara till nytta? Vad är sannolikheten för det ger någon hjälp? Det rekommenderas folk fråga sin givna nivån innan slutligt val. Med andra ord, välja de produkter som sannolikt kommer att engagera och intresse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.