Hur sköter jag av nya hål i öronen?

piercade öron är lika vanligt som armbandsur, och de flesta kvinnor-och några män! - Kommer så småningom att ha hål i öronen. Vissa människor har detta skett i en piercing /tatuering studio, där de brukar få noggranna instruktioner om hur att ta hand om piercingar, men många har hål i öronen på köpcentret, och kanske inte får så detaljerade instruktioner.

Nyckeln till att ta hand om nya hål i öronen är rena. De hål i öronen kommer att bli smittade om de inte hålls rena. Det enklaste sättet att göra detta är att blöta en bomullstuss i väteperoxid och kompress båda sidorna av öronen, morgon och kväll. Om det genomborrade området börjar ser rött eller börjar klia, tillämpa en antibiotisk salva till området tre gånger om dagen. Detta bör avvärja en infektion, men om rodnad och /eller klåda kvarstår i mer än ett par dagar, eller förvärras, med en massa dränering bör den person se en läkare.

De flesta människor har hål i öronen först med "starter" örhängen, som vanligtvis dubbar. Personen bör se till att startmotorn örhängen inte innehåller nickel, som kan orsaka en allergisk reaktion. De flesta öronhåltagning använder en spetsiga änden på stuteriet sig att faktiskt hål i örat, vilket är att föredra att ha det gjort med en nål. Det är allmänt mer steril, och den som utför piercingen kommer inte att behöva hål i örat, innan du lägger på örhänget i hålet, det är allt gjort i en operation.

Den andra fördelen att stud startern örhängen är att de lämpar sig vändas i öron. Detta är nödvändigt för piercingen att läka ordentligt och att personen ska kunna bära andra örhängen. Bultarna är helt enkelt vände flera gånger i öronen, som man skulle vinden en klocka. Personen bör vända örhängen i varje riktning ungefär fem gånger, två eller tre gånger om dagen.

förrätt örhängen skall lämnas kvar i kontinuerligt under cirka tre veckor. Därefter kan personen ta bort örhängen och bör rengöra dem noga i väteperoxid och isopropylalkohol. Han eller hon bör få en bomullspinne eller en tandpetare för att ta bort eventuella rester från örhängen och ryggen. Därefter bör personen rengöra öron med peroxid och tillämpa antibiotisk salva på båda sidor av örsnibben. Örhänget tjänster bör också vara belagda med salvan innan de ersätts i öronen.

När örhängen ersätts bör de stå kvar i ytterligare tre veckor, efter samma rengöring och vrida regim som tidigare. När sex veckor är upp, kan en person byta vanligtvis startmotorn reglarna med örhängen av hans eller hennes val. Men är det en bra idé att använda startmotorn reglarna på natten i flera veckor. Personen bör också fortsätta att hålla den nyligen hål i öronen och örhängen ren och använda antibiotika salva vid första tecken på rodnad, dränering, eller klåda. När en sträng rengöring behandling följs, de flesta människor inte ha några problem med deras nyligen hål i öronen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.