Hur ofta ska jag ha visioner Screening?

En vision screening är inte samma sak som en synundersökning. Det är oftast en mycket kortare test som kan utföras av många olika människor, inklusive allmän praxis läkare, barnläkare eller skolsköterskor. Vanligtvis vad denna examen gör är ange om en person behöver ytterligare tester för att utesluta vissa ögat, och om det skulle vara viktigt för en person att få en synundersökning. De flesta människor kan minnas har en vision screening eller två. De är vanligtvis gjort på platser som skolor eller på motor-avdelningar fordonet när körkort utfärdas eller förnyas.

Det kan finnas särskilda riktlinjer för att få en vision screening som är beroende av ålder. För barn kan följande åldrar vara lämpligt att få en screening. Det är någon gång i åldern 0-2, och en gång mellan år 3-5. Mer generella rekommendationer att barn ska ha en vision screening varje gång de har en bra barn besök hos läkaren, och den första en sker vid födseln. Därefter, när barnen besöka läkaren för den genomsnittliga kolla upp de borde ha en gjort.

Skolor kan också utföra dessa filmvisningar vartannat år med lågstadiebarn. Dessa är vanligtvis i enlighet med rekommendationer från barn-och halssjukdomar, eller optometri organisationer och kan variera. Tätare filmvisningar kan krävas i skolorna när barn lider av inlärningssvårigheter.

Vuxna i åldern 19-40 skall i allmänhet ha en vision screening varje eller vartannat år. Men organisationer som American Optometric Association rekommenderar att människor inte har en screening utan har i stället en synundersökning vartannat år. Dessutom föreslår de att folk kontakta en ögonläkare om de har några problem med synen mellan prov eller filmvisning.

Samma organisation hävdar att visionen filmvisningar inte är särskilt användbart när människor är i 40-årsåldern, och de borde verkligen ha ögonundersökningar vartannat år från åldrarna 40-61. Efter 61 rekommendationer inbegripa årliga ögonundersökningar. Folk som inte haft några problem med synen fortfarande löper risk att utveckla åldersrelaterade villkor och skulle dra nytta av både vision filmvisning och prov öga på regelbundet. Men ögonundersökningar är överlägsna en vision visning på att fånga problem eller sjukdomar som kan påverka ögonen.

Vision filmvisningar och tentamina ögat kan behövas oftare om ögonproblem redan finns. En person med glaukom skulle förmodligen hoppa filmvisningar och kan få se en optiker eller ögonläkare på ett mycket regelbundet. Vanligtvis vision screening rekommendationer finns för de som hittills inte ställt ut potentiella vision frågor. Efter en ögonläkare riktlinjer om när du ska boka tid om en person har problem med synen är säkrare än att följa allmän screening riktlinjer för den totala befolkningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.