Hur kan jag hålla min hud ser yngre?

både kvinnor och män oroa sig för åldrande hud. Det finns många produkter som hävdar att bli av med rynkor och ta tjugo år bort av ditt ansikte, din bästa insats är att förebygga skador i första hand.

Det viktigaste att hålla hud ser yngre är att skydda huden mot solen. Solskyddsmedel bör användas varje dag, även på vintern. Många tillämpa solskyddsmedel bara när man går till stranden eller tillbringa dagen utomhus på sommaren. Kan dock solskador även förekomma på vintern, och solskyddsmedel bör användas-speciellt på händer, nacke och ansikte-varje gång du går ut. Det finns många bra produkter på marknaden nu att kombinera solskyddskräm och hudkräm och känner inte fet.

Ett annat steg i att hålla din hud ser yngre är att tvätta det regelbundet och försiktigt. Olika människor har olika hudtyper, och du måste hitta ansiktstvätt som är rätt för dig. Om du har fet hud, du måste ha ett helt annat rengöringsmedel än någon med torr eller känslig hud. Efter att tvätta ansiktet, se till att du försiktigt klappa den torr i stället för att gnugga det. Alla makeup bör noggrant avlägsnas innan sängen.

Fuktgivande kan också hålla din hud ser yngre. Även om du har fet hud kan du återfukta dagligen, eftersom det finns många bra hudkräm som inte är oljebaserade. Äta erbjuder välutrustade essentiella näringsämnen för kroppen och huden, långsammare åldrande och hålla huden väl avvägda.

Genom att öka cirkulationen, hjälper utöva hålla hud ser yngre. Motion kan också ge huden en naturlig lyster som inte erhållits med smink. Inte röka kan hjälpa också-rökning berövar huden på näringsämnen och dess rätta blodtillförsel. Dessutom pursing dina läppar för att röka orsakar rynkor runt munnen.

skönhetssömn är inte bara en gammal fruar "saga-sova faktiskt kan förbättra hudens utseende. Få tillräckligt med sömn kan hjälpa dig att undvika mörka ringar under ögonen, och minska svullnader. Dessa åtgärder kommer inte bara att hålla din hud ser yngre, men håller dig i bättre hälsa i allmänhet, att du mår bättre också!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.