Hur kan jag använda Hypnosis för viktminskning?

Hypnoterapi är användningen av hypnos för att behandla allt från dåliga vanor som rökning för stress, sömnlöshet och fobier. Hypnos är också ett utmärkt verktyg för att hantera viktminskning. Ett beroende till mat, till exempel, är oftast inget annat än en vana som har fått ut av medveten kontroll av person, som inte längre kan använda viljestyrka för att kontrollera den. Använda hypnos, kan en terapeut åt undermedvetna och skapa förändring utan mycket motstånd.

Patienter som är överviktiga har vissa gemensamma egenskaper, som att inte lyssna på vad deras kroppar säger till dem och välja icke-näringsmässiga livsmedel, även när de vet att det inte är det bästa valet för dem. När du använder hypnos för viktminskning, terapeuten första verk på självbild och ego öka och först senare på metoder de viktigaste vanor som orsakar patienten att vara överviktig. Oftare än inte, matmissbruk har känslomässiga band, så ta itu med dessa frågor först kommer att tillåta personen att komma förbi problemet snabbare och mer effektivt.

Förstå vad kroppen behöver och inte falla för en abrupt uppmana är nyckeln för att ändra vanor för livet. Kroppen förtjänar att ha hög kvalitet näring, och genom att förstå vad varje tvång innebär att det blir möjligt att uppmuntra till förändringar du faktiskt kan leva med. Hypnos kan vara en effektiv metod för att viktminskning, men ofta måste bekräftas, åtminstone under de första månaderna efter den första samlingen. Efter den inledande besök på en hypnosterapeuten, med hjälp av självhypnos, lyssna på band, eller prata med expert på telefonen kan räcka för att upprätthålla önskad nivå av mental återhämtningsförmåga.

Den främsta fördelen med att använda hypnos för att hantera frågor viktminskning är att hypnos ger en permanent lösning genom att ta itu med grundproblemet. När en person har lärt sig de nya mekanismerna för att få igenom cravings, emotionell äta och låg självkänsla frågor förändringarna stannar vanligen på lång sikt, och att vara tunn blir naturligt tillstånd i livet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.