Hur friska är mat från en Bar och Grill?

huvudsak tjänat mest mat i en bar och grill är bara så frisk som sina kunder förväntar sig att det är. Populära aptitretare såsom mozzarella pinnar och fyllda potatisskal kan ha helt naturliga ingredienser, men de är i allmänhet beredda på traditionellt ohälsosamt sätt. Remsor av mozzarellaost, en mejeriprodukter naturligt hög halt av mättat fett, muddras i kryddat ströbröd och friterad i olja, till exempel. Ofta tillsammans med såser salt Marinara och andra bearbetade dips, en enda portion av stekt Mozzarellasticks lätt kan överstiga det totala rekommenderade dagliga intaget av fett och natrium.

Fyllda potatisskal är en annan favorit förrätt serveras i en bar och grill, men de är inte för hälsomedvetna heller. Förberedelserna börjar med uppdelning bakad potatis på längden och skopar upp de flesta av de friska potatis inälvsprodukter att bilda ett skal. Detta skal är sedan friterad i olja, skulle kunna ohälsosamma transfettsyror till mixen. Olika ostar och kött läggs därefter till potatis skal och sedan smälte under en salamander slaktkycklingar. Tillägget av ett KLICK av gräddfil hjälper till att göra fyllda potatisskal annan ohälsosam bar och grill mat.

Detta är inte att föreslå att alla mat som tillagas i en bar och grill är i sig ohälsosamt, dock. Många bar och grill erbjuder hälsosammare alternativ som sallad, och smalare förrätter såsom fisk och kyckling kan framställas genom friskare metoder som rostning och bakning. En bar och grill som erbjuder pub grub vänder sig ofta till en demografisk där sunda kostvanor inte är en hög prioritet, men det kan finnas vissa erbjudanden anpassade för de som försöker äta så hälsosamt som möjligt.

Det är också ett tveeggat svärd när det gäller livsmedel i en bar och grill. Många av snacks och tilltugg finns syftar till att uppmuntra ökad försäljning av alkohol och andra drycker. Det innebär att gratis mat som erbjuds under en "happy hour" är kanske inte så fri som man kunde hoppas. Barägare plats ofta gratis salt tilltugg som popcorn, inlagd ägg, pretzels och nötter på muren för att skapa törstigare kunder. Vid ett tillfälle i historien, bartenders erbjuds även burkar kaviar till kunder, främst därför att den brined äggen skulle utlösa en stark törst för alkohol.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.