Hur får jag Prisvärd Medical Insurance?

fler människor befinner sig på axeln med ansvar för att säkra sin egen sjukförsäkring, har frågan om hur man hittar prisvärda sjukförsäkring blivit vanligare. Lyckligtvis är det ofta möjligt att få en plan vård som är heltäckande och ekonomiskt överkomligt. Processen med att finna denna hälsoplan är ett företag som innebär en noggrann genomgång av tillgängliga alternativ och jämföra priser och tjänster innan ett åtagande att alla försäkringsbolag.

För de som tjänar under en viss inkomstnivå, finns det program som ger subventionerad sjukförsäkring. I vissa fall kräver denna typ av prisvärda sjukförsäkring betalning av en månatlig premie baserad på den genomsnittliga årliga bruttoinkomsten. Det finns också några program som erbjuder sjukförsäkring gratis, särskilt i situationer där allvarlig fattigdom är inblandad. Även om inte tillgänglig i alla länder, är det mödan värt att kontrollera med kommuner och landsting statlig nivå för att avgöra om program av denna typ är för närvarande fungerar i området.

För folk som gör för mycket pengar att kvalificera sig för en subventionerad medicinskt plan, är det en god idé att jämföra mer än en typ av hälso-planen. Tillsammans med Preferred Provider alternativ eller PPO, överväga HMO eller hälsoorganisation som en källa till överkomligt sjukförsäkring. Med HMO, du tilldelas en vårdgivare, och har ofta liten eller ingen ur fickan bekostnad. Även en offentlig postoperatör kan du välja en läkare, det finns ofta självrisk som måste uppfyllas innan egenavgifter krävs inte.

Om ditt val för prisvärda sjukförsäkring är en offentlig postoperatör kan du välja att åka med en hög självrisk som ett sätt att minska mängden av den månatliga bidraget. Men gör det en punkt att ta reda på exakt hur mycket skillnad det högre självrisk kommer att göra. I vissa fall kan skillnaden vara mycket liten, och skulle öka din skyldighet avsevärt i händelse av en allvarlig sjukdom.

Bara för att du inte längre har gruppförsäkringar via en arbetsgivare, det betyder inte att du inte kan utnyttja gruppens fördelar. Många försäkringsgivare tillåter enskilda att gå samman och skapa ett företag som kommer att omfattas av grupp täckning. Förutsatt att du kan samla minsta antalet deltagare, alla ni kunde säkra ett heltäckande och ekonomiskt överkomligt sjukförsäkring plan som skulle omfatta några tidigare sjukdomar.

Om permanent funktionsnedsättning är en faktor, är det en god idé att titta in i regeringen sponsrade försäkringsprogram. I USA, Medicare och Medicaid erbjuda prisvärda sjukförsäkring för personer som är oförmögna att arbeta och inte har råd privat försäkringsskydd. Andra nationer har också liknande program, inbegripet nationella hälsoprogram som finansieras med skatter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.