Hur får jag Affordable Health Insurance?

Affordable sjukvårdsförsäkring är inte alltid lätt att få. Antalet oförsäkrade personer i USA är ett bevis på detta faktum. Även med de medel som krävs, är det många rutinmässigt förnekas sjukförsäkring, eftersom de har större eller mindre existerande villkor som försäkringsbolagen vill undanta, eller om de utvecklar dessa villkor får en försäkringsgivare släppa dem. Alternativt kommer folk att betala ett mycket högt pris för sjukförsäkring, då de har tidigare sjukdomar och de kan fortfarande vara underinsured eller oförmögna att täcka medicinska kostnader bör en allvarlig sjukdom eller skada inträffar. Med detta förbehåll i åtanke, ett litet antal personer kan kunna få överkomlig sjukförsäkring.

Den mest prisvärda sjukförsäkring är vanligtvis tillgänglig genom jobb, och de som söker försäkring kanske vill söka jobb hos ett företag som erbjuder denna förmån. De särskilda förmåner kan variera från företag till företag, men många företag bidrar en större andel av försäkringspremier och be om en anställd bidrag också. Företagets förmåner är fria från några av de fallgropar av enskilda privata försäkringar, en försäkringsgivare får inte vägra att försäkra en enda anställd och har mindre underlag för att förneka täckning på grund av redan existerande förhållanden. Detta kan variera beroende på den stat där en person arbetar.

Människor som äger sina egna företag skulle kunna delta i vissa stater i utbyte sjukförsäkringen. Det är där små företag går samman för att köpa en försäkring så att kostnaden stannar lägre. Ibland egenföretagare kan kanske vara en del av dessa utbyten, och det är oftast mycket billigare än försäkring som köpts på den privata marknaden.

De som inte har denna möjlighet och utan större till förhållanden kan se online på en mängd olika planer sjukförsäkring som kan vara rimliga. Prisvärd är verkligen en flexibel fras, och vissa personer kan ha utbetalningar av mer än $ 1000 amerikanska dollar (USD) per månad prisvärda, medan andra kan knappt råd med en $ 100 USD betalning. De billigaste planerna är hög självrisk försäkring. När människor har mött en viss självrisk, kan försäkringsgivaren sparka in med betalningar för vissa villkor och behandlingar för vilka den godkänner betalning. Detta skulle vara underförsäkring om folk inte kan uppfylla det ursprungliga avdragsgilla.

En annan typ av eventuellt överkomlig sjukförsäkring kan hälsoorganisation (HMO) planer. Eftersom området är begränsat till en grupp av nätverk läkare och varje besök på en specialist måste bero på direkta hänvisning, är lägre. En person kan fortfarande måste uppfylla årliga självrisker och betala copayments. Stora medicinska eller PPO (Preferred Provider organisation) försäkring är oftast dyrare, även om de i mycket låga riskgrupper kan kvaliteten för en av dessa planer till ett lägre pris. Det kan vara direkta förhållandet mellan förmågan att få rimliga försäkringar och minskade sannolikheten för att någonsin behöver det.

För dem med mycket lite inkomster, möjligheten att få prisvärda sjukförsäkring kan finnas i form av den amerikanska Medicaid-program, eller ibland i Medicare för personer med stora funktionshinder. Dessa planer är definitivt prisvärda, och i själva verket finns det ingen avgift för Medicaid, men människor måste uppfylla och inte överstiga inkomstgränserna för att kvalificera. Dessa begränsningar kan vara mer generösa för program som staten barnens sjukförsäkring program (schip), som ger ett utmärkt sätt för låginkomstfamiljer att köpa mycket låg kostnad försäkring för sina barn, trots att vissa länder har minskat budgetar för både schip och Medicaid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.