Har massageterapeuter hembesök?

Massage terapeuter kommer faktiskt att göra hembesök, i en praxis som är känd som påminnelse massage. Inte alla massörer erbjuda denna tjänst, och de som inte brukar ta mer betalt för påminnelse massage än de gör för massage i en studio eller spa. Detta beror på att terapeuten måste transport hans eller hennes massage bord och nödvändiga verktyg, och eftersom restiden nedskärningar i tillgänglighet för andra massage. Det finns ett antal saker att tänka på när de letar efter en massageterapeut som gör hembesök, allt från om du verkligen vill ha massage hemma vilken typ av massage du vill ha.

påminnelse massage bär ett stigma i vissa delar av världen eftersom det är tyvärr förknippas med prostitution. Du bör inte låta detta avskräcka dig från att hyra en massageterapeut som kommer att göra hembesök, men du bör tänka på detta när hitta en massageterapeut. Många professionella och mycket begåvad massageterapeuter göra hembesök, och de ofta tillkännage detta på sina webbplatser. Leta efter en webbplats som tydligt anger icke-sexuell massage, och för en webbplats som är väl ihop med professionell fotografering och en biografi över den massageterapeut som diskuterar hans eller hennes stil, filosofi och utbildning. En sajt som betonar den ras, kön, eller skönheten i massageterapeut kan vara en front för erotiska tjänster.

Det bästa sättet att hitta en massör som erbjuder påminnelse massage är genom mun till mun eller ett spa . Om du har vänner som får massage hemma, be dem som sina terapeuter är, eller som de rekommenderar. Spa kan erbjuda påminnelse massage som en tjänst, och om de inte kan de vanligtvis rekommendera en terapeut som erbjuder massage i hemmet eller på hotellrum. Hotell är en annan bra källa för information, eftersom de vanligtvis håller en lista över terapeuter som kommer till sina rum för att underlätta för gästerna. Var medveten om att det du bokar påminnelse massage genom ett spa, kommer det att kosta mycket mer än att hantera en massageterapeut direkt, eftersom spa vill ha en nedskärning med terapeutens arvode.

Ett brett utbud av massage och karosseri erbjuds när massageterapeuter hembesök. Du kan oftast få tid för vanliga tjänster som svenska, djup vävnad och akupressur samt Shiatsu, varm sten, och Thai massage. Massage terapeuter som erbjuder andra villkor som tröskelvärdet, Lomi Lomi, eller Trager karosseri får också vara beredd att göra hembesök. Watsu terapeuter kommer bara att göra hembesök till bostäder är utrustade med pooler eller badtunnor, eftersom de behöver en pool för sin stil av karosseri.

Massage hemma kan vara väldigt trevligt, eftersom det tillåter dig att koppla av i en bekväm miljö efter din massage. Det är inte en bra idé att begära påminnelse massage om ditt hem är stressande för dig, om du har bullriga husdjur, barn, grannar eller rumskamrater, kan du få massage på ett spa för en mer avkopplande upplevelse. Dessutom, var medveten om att när massageterapeuter hembesök, de behöver mycket utrymme för att ställa upp sina bord och arbete. Om du inte har en tydlig öppen plats, så får du inte en bra massage, eftersom massageterapeut kan behöva sno hans eller hennes kropp för att passa.

När massageterapeuter hembesök, de vanligtvis ställa några frågor på telefonen för att bekräfta att du är en lämplig klient. De kommer att offerera ett pris för den massage du begär, och de kommer att be om ledigt utrymme, om att parkera, och oavsett om du är känslig för oljor och dofter. Den massageterapeut kan också fråga om tillgång till elektricitet för en olje-eller sten varmare, och vilken typ av musik du kanske gillar att lyssna på under massage.

Det är vanlig hövlighet att lägga ut ett tydligt utrymme för din massage terapeut, och att städa precis som du gör med alla andra gäster. Många massageterapeuter vilja arbeta barfota, så se till att golvet är rent i området att han eller hon kommer att arbeta i. Tipping är också vanligt när massageterapeuter hembesök, ett tips på 10% till 20% är lämplig , beroende på hur mycket du tyckte om massagen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.