Har en Motion Ball göra en bra ordförande?

Med ett ord, är svaret på den frågan nej. En övning bollen är idealisk för avsett ändamål, utan utövandet bollen var inte avsedd att användas som en stol. Även om du kan sitta på en övning boll, som kräver sammanträde som att skriva, äta, med hjälp av datorn, och så vidare kräver tillbaka stöd och en övning bollen inte är ergonomiskt utformad för att erbjuda detta stöd.

För yoga, pilates, och andra former av motion som sysselsätter användningen av en motion bollen, bollen väl utformade. Det finns en mängd olika övningar och sträckor som kan göras med en övning boll. Dock inte en övning boll dubbel inte som en lämplig stol. Uppgifter som kräver sammanträde, framför allt för lång tid, kräver en väl svankstöd för att främja rygg, nacke och ben hälsa.

Du ska inte ersätta en motion boll som en arbetsstol. Även för barn, de flesta som frestas av någon boll, en övning boll gör en dålig ersättning för en stol. Barn kan frestas att använda en övning boll som en stol för att titta på tv eller spela tv-spel, men det är inte konstruerad för sådan användning. Om däremot kommer dina barn faktiskt använder bollen för någon form av motion medan du tittar på tv, kan du tillåta att från tid till annan.

En av orsakerna till många människor frestas att använda en övning boll som en stol är på grund av sin tungrodda närvaro. Om du använder en boll i ett familjerum eller den för regelbunden motion kan man alltför lätt att bara rulla den över till ett skrivbord eller bord för andra ändamål.

Om du använder din motion boll som en stol ofta och under längre tid, kan du besegra syftet med din utöva rutin genom att uppmuntra dålig rygg och nacke hälsa. Försök istället att använda en hopfällbar stol eller liten uppgift stol på hjul i rummet. Detta kommer att ge dig en plats att sitta och minska frestelsen att använda kulan istället, och samtidigt ger dig flexibilitet och alternativ lagring när ingen stol behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.