Vilka är de olika typerna av Skin Cleanser?

För det mesta, så gäller termen hudrengöringsmedel till ansiktet rengöringsmedel i stället för tvål som används för hela kroppen. Dessa produkter används ofta för att avlägsna smuts, makeup och normala oljor hud från ansiktet. Skin rengöringsmedel är i allmänhet kategoriseras av hudtyp de är lämpade för, eller hur rengöringen fungerar på huden.

Några ansikts rengörings komma i bar tvål form, men de flesta är formulerade som en vätska. Många av dessa är tjock och krämig, med oljor eller andra typer av lipider som huvudpåföljd rengöring och återfuktande ingredienser. Vissa rengöringsmedel skapa en skum när det appliceras på fuktig hud, och de flesta måste sköljas av efter användning.

Den mest grundläggande typen av hudrengöringsmedel är en framtagen för normal hud. Normal hud anses vara hud som varken är för torr eller för fet. Mest normal hud rengörings är vattenlösliga, vilket innebär att de tvätta lätt i vatten, och inte lämnar en restprodukt i ansiktet. Vissa innehåller en lätt fuktighetskräm för att återfukta huden.

En annan typ av hudrengöringsmedel är ett som är utvecklade för att lätt för användning på känslig hud. Känslig hud hänvisar ofta till hud som lätt har en allergisk reaktion mot kemikalier. Dessa rengöringsmedel vanligtvis inte innehåller parfym, starka kemikalier rensning, eller exfolierande. Vissa kan till och med utelämna lipider. Grundläggande ingrediens för de flesta tvålar

Ett hudrengöringsmedel som är formulerad för fet eller akne-benägen hud kan omfatta ett torkmedel. Denna typ av hud producerar normalt ett överskott av olja som täpper porer, skapar akne och andra defekter i skalet, eller till och med orsaka infektion. Facial rengöringsmedel som hjälp med akne brukar försöka ta bort olja och smuts från huden med torkning ingredienser, såsom trollhassel, pepparmynta eller mentol. Vissa hudläkare anser inte att dessa torkning formler är mycket effektiva, vilket tyder på att torka fet hud kan stimulera mer oljeproduktionen med hudens körtlar.

Ibland ett hudrengöringsmedel är kategoriserade efter hur det fungerar eller vad den gör till huden. Daglig rengöring dukar är små för engångsbruk towelettes som innehåller en ansiktsigenkänning rengöringsmedel. En peelingen är en typ av rengöring som avsåg att ta bort det yttre lagret av döda hudceller, vanligtvis genom införandet av ett grovt material, t. ex. malda frön eller små kulor polyeten.

Inte alla rengöringsmedel är utformade för huden i ansiktet. Det finns flera typer av rengöringsmedel som är avsedda för användning på andra delar av kroppen. Tvålar och kropp tvättar vanligen hör till denna kategori. Vissa exfolierande marknadsförs för att hela kroppen används.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.