Vilka är de olika homeopatiska produkter?

Det finns många typer av homeopatiska produkter på marknaden, från enstaka läkemedel injektionsflaskor som kombination rättsmedel. En del produkter är gjorda för alla att ta, spädbarn eller vuxna, och andra åtgärder skapas för en viss åldersgrupp, t. ex. barn eller spädbarn. Homeopatika följa ordspråket "lika botar lika" och innehåller en mycket liten utspädd mängd av en ingrediens som, om de tas i stora doser, skulle orsaka sjukdomen du försöker rätta till.

För tinkturer eller åtgärder som kan anses officiella homeopatiska produkter, måste de göras i enlighet med homeopatiska farmakopén i USA (HPUS). Den HPUS är en detaljerad, fyra volymer bok skriven av en grupp av homeopater, farmaceuter och läkare som sätter standarder för tillverkare av homeopatika. Den HPUS beskrivs hur produkter skall göras och anges de enda ingredienser de är får innehålla. Homeopatiska produkter, till exempel, inte kan innehålla några tillsatser eller syntetiska gödningsmedel.

homeopatiska produkter finns tillgängliga i tinkturer, pellets, piller, tabletter eller flytande utspädningar. Enda läkemedel tinkturer vanligtvis innehåller den homeopatiska mediciner i en bas, vanligen laktos eller alkohol, och finns i olika potencies. Potencies är märkta med en bokstav, oftast X eller C, och ett nummer. Skrivelsen är en styrka skala och avser den andel av läkemedel som används i en spädning. X anses en lägre styrka och står för 1:10. C är medium, stå för 1:100. Enligt homeopati, desto mer en späds, desto starkare blir det. Exempel på enskilda läkemedel som innehåller Arnica 30X, belladonna 30C och Nux 200C Vomica. Ju högre siffra, desto starkare medicin.

För att använda ett enda läkemedel rättsmedel, måste du beakta alla de symptom du upplever och välja den lösning som bäst passar din situation. Homeopatika fungerar bäst när du tar den rätta. Skillnaderna mellan läkemedel kan vara liten.

Om du inte vill lära sig skillnaden mellan varje åtgärd eller om du vill ta bort gissningsleken att kombinera olika läkemedel, hittar du många flera ingrediens lösningar att välja mellan. Dessa produkter innehåller olika homeopatiska ingredienser formulerade för att behandla ett särskilt villkor. En influensa rättsmedel som Hyland's Homeopatiska Flu Care, kan innehålla Bryonic alba 3X att lindra huvudvärk, att Eupatorium perfoliatum 3X lindra värk i kroppen, officinalis Euphrasia 3X att hjälpa till med en rinnande näsa, bland andra ingredienser. Boiron Coldcalm Homeopatiska kalla Remedy innehåller 3C Allium cepa för nysningar och rinnande näsa, till Apis mellifica 6C lindra nästäppa och andra ingredienser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.