Varför får vissa människor Behöver Dental hållare?

Dental packboxar är en ortodontisk apparatur som passar in i den övre eller nedre delen av munnen och får eller inte får vara löstagbara. Det finns bara ett fåtal skäl till varför vissa personer kan behöva bära dentala vasaller. Det primära skälet till att folk behöver tandvård följen är som en-förstärkning post hängslen. I vissa fall kan personer med mindre ortodontisk problem monteras för en tand förskottsbetalning istället för hängslen.

Oftast ortodontiska patienter som burit hängslen för korrigerande anpassning är monterade för tand-följen efter sin tandställning är borta. Dental packboxar bidra till att göra nya position av tänderna, medan ben och tandkött anpassa sig till nya sträckning. De förhindrar överföring av tänder, vilket kan hända som munnen fortsätter att växa eller tills musklerna i munnen och käken och tandköttet anpassa sig till den nya positionen av tänderna.

När det gäller mindre ortodontisk frågor, exempelvis en över eller under-bett, tandvård vasaller ensam kanske kan korrigera problemet om det är korrekt slitna. Vanligtvis när en patient är utrustad för en tand förskottsbetalning måste de bära den hela tiden för en inledande period och sedan kan återgå till att bära det bara på natten. Den faktiska instruktionerna för korrekt användning varierar från patient till patient och grundar sig på yttrande ortodontist drar av dentala röntgen och undersökning.

Mycket mindre över-eller-bett kan rättas till med tandvård vasaller, men många tandläkare kommer bara att hänvisa till smärre problem för en ortodontist om patienten handlar om kosmetiska utseende. Förutsatt att problemet inte påverkar den normala tand utveckling och funktion, är en korrigering av problemet kvar upp till patienten. När det gäller post-hängslen och sjukvård, tandvård följen är en nödvändig del av tandreglering och är avgörande för långsiktig framgång.

Dental följen är en anpassad utrustade apparat, oftast gjort av formpressad plast och sladdar. Endast en ortodontist kan passa patienter för tandvård vasaller. Innan de monteras för en förskottsbetalning, kommer en ortodontist bestämma och diskutera med en patient den sannolika framgång i att rätta till eventuella problem samt instruera patienten om korrekt användning och vård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.