Vad finns olika typer av Pool Övningar?

Simbassäng övningar är ett bra sätt att gå ner i vikt, bygga muskler och komma i form. De är skonsamt och inte kräver någon extra utrustning än en swimmingpool. Faktum är att poolen inte ens behöver vara tillräckligt stor för att simma varv i. Uppenbarligen är ett av de enklaste sätten att komma i form i en pool att simma, men om du inte vill simma eller inte har tillräckligt med utrymme, det finns mer specialiserade övningar som inrikta sig på specifika områden i kroppen.

Det är bra för kroppen att utföra pool övningar, eftersom vattnet ger ett naturligt motstånd i varje träning. Detta är svårt, om inte omöjligt, att uppnå när tyngdlyftning eller gör aerobics. Muskler kan fortfarande bli anpassade till en statisk träning dock så se till att variera dina övningar ofta och för att öka svårigheten som saker och ting blivit lättare. Pool övningar erbjudande till förmån för relativt snabba resultat. Kom ihåg att även om du inte känner svettig, du fortfarande måste stanna hydrerade när de utövar i vattnet.

Om du är i en pool där du kan bada, varierande sättet du simma är ett bra sätt att börja. Öva lära sig olika slag, simning på rygg eller simma helt under vattnet. Att öka den hastighet med vilken du simma eller avståndet dig simma innan du behöver vila, är goda indikatorer på din nivå av fysisk kondition.

För andra effektiva pool övningar, börja utföra aerobics i vattnet. Du kanske praxis pull-ups på sidan av poolen. Börja med båda armarna och gör små, realistiska rörelser, dvs dra inte dig helt ur poolen, och sedan över-sträcka armarna när doppa rygg i. Detta kan skada de övre armar och axlar. När du blir starkare kan du prova att lyfta dig själv med en arm.

Om du är skickliga på flytande på rygg, gör crunches i vattnet medan vila fötterna på sidan av poolen är en stor sätt att utöva. Återigen, inte plaska inte kraftigt tillbaka i vattnet. Ju bättre du kan styra dina rörelser, desto bättre din träning kommer att bli. Styrketräning i vattnet är också effektivt, fitness butiker säljer vikter som är speciellt konstruerade för användning i poolen.

Andra enkla pool övningarna ingår en rask promenad eller jogga i poolen. Det ger många av fördelarna med simning på ett enklare nivå som fortfarande ger en aerob träning med motstånd. Med en klass på ett lokalt gym kan också vara bra-många gym erbjuder klasser i aqua aerobics, aqua styrketräning, aqua spel, eller till och med aqua kick-boxning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.