Vad bör jag veta om studsmatta säkerhet?

Även studsmattor kan vara en stor källa till underhållning och motion, kan de också innebära faror när de som använder dem inte följer grundläggande regler studsmatta säkerhet. Allvarliga skador kan uppstå, däribland försvagande skador och förlamning. I sällsynta fall kan skador leda till dödsfall, så det är viktigt praxis studsmatta säkerhet.

studsmatta säkerhet, liksom de flesta andra säkerhetsåtgärder inkluderar övervakning barn. Barn bör inte använda studsmattan om en vuxen är närvarande. Barn kan lätt frestas att visa upp eller försöka impulsiv stunts som kan leda till svåra skador.

Små barn bör alltid övervakas och instrueras av vuxna. Också vara medveten om grannskapet barn som kan frestas att använda din studsmatta när du inte är närvarande. Kontrollera att det står klart att detta inte är tillåtet och låt barnen veta att dina grannar kommer att titta på ditt hem när du är borta.

På tal om stunts, trampolin säkerhetsanvisningar råda även mot framåt och bakåt knäppa som kan orsaka allvarlig skada, särskilt på grund av hur människor landet. Landning på en nacke eller slå huvudet på studsmattan Ramen kan orsaka allvarliga eller till dödliga skador. Liksom för andra trampolin säkerhetsåtgärder är det en bra idé att skaffa stoppning för ram och fjädrar, samt ett skyddande stängning för omkretsen. Detta kan bidra till skador begränsa kontakten och faller från ytan, och ger större övergripande trampolin säkerhet.

En annan viktig regel av studsmattan säkerhet är att begränsa användningen av studsmattan till en person åt gången. Även om det verkar kul att hoppa runt med andra, är många skador som orsakas när alltför många människor rör sig på den relativt lilla ytan samtidigt. Det är viktigt att följa riktlinjerna viktgräns också, och se till att observatörerna inte står för nära eller nå eller krypa under studsmattan när den används.

Nära sekelskiftet 21. talet fanns långt mer än 100. 000 studsmattan skador rapporterats i ett års tid som krävs akutmottagning vård. Det fanns också sex rapporterats döda barn i en två-årsperiod. Den goda nyheten är att de flesta allvarliga skador och dödsfall kan lätt undvikas genom att följa några enkla regler studsmatta säkerhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.