Vad bör jag veta om Kvinna Fettsugning?

Även om användningen av fettsugning populärt förknippas med kvinnor, är det faktum att manliga fettsugning har blivit alltmer populärt. Man fettsugning får ske för att trimma mellangärdet, minska storleken på manliga bröst, eller att bli av med rullar och fettvalkar runt magen eller på nedre delen av ryggen. Även om förfarandena är mer vanliga idag, finns det några saker du bör veta om manlig fettsugning innan du överväger att genomgå ett av dessa förfaranden.

För det första är det viktigt att komma ihåg att en manlig fettsugning förfarande är i själva verket en kirurgisk behandling. Det innebär att det finns en viss risk närvarande, precis som det skulle finnas med någon typ av kirurgiskt ingrepp. Beroende på svårighetsgrad kan det vara möjligt att utföra manliga fettsugning på ett polikliniskt. Men det finns vissa förfaranden som kräver en sjukhusvistelse. En kvalificerad läkare kan ge dig Fettsugning kirurgi information och hjälpa dig att förstå riskerna och den miljö där ett visst förfarande kan äga rum.

Fettsugning för män vanligtvis kräver en viss mängd återhämtningstid, även med enkla metoder såsom manliga fettsugning love handles borttagning. Eftersom förfarandet är invasiva, det kommer några inflammation och svullnad, tillsammans med möjlighet till blåmärken. Läkaren kommer att ge dig instruktioner om hur man hanterar smärtan, inklusive förskrivning av anti-inflammatoriska eller smärta reglering medicinering vid behov. Se till att du tillåter en del tid att återhämta sig från operation innan återuppta dina vanliga aktiviteter.

Man fettsugning kan användas för att hjälpa kontur problemområden av kroppen. Till exempel är fettsugning hjälp för att ta bort överviktig från övre bröstet, särskilt runt brösten. När det gäller manliga fettsugning buk konturfräsning kan avlägsna överflödigt fett göra det lättare att se framsteg som gjorts i liberaliseringen bukmuskulaturen genom träning. Utöka med regelbunden motion fettsugning kan hjälpa en människa att må bättre om hans personliga framträdande i en kortare tid.

En sak som ofta överraskningar män är att manliga fettsugning normalt kostar lite mer än liknande förfaranden för kvinnor. Detta egentligen inte får vara en överraskning, eftersom det kroppsfett om män är oftast mer fibrer än kroppsfett som bärs av kvinnor. En annan faktor har att göra med ren volym. Män är normalt större än kvinnor, så det kräver mer tid och ansträngning att helt ändra konturerna av kroppen med hjälp av fettsugning behandlingar.

Det är viktigt att notera att fettsugning är inte för alla. Om din läkare beslutar att en aktuell hälsofrågor skulle komplicera ditt tillfrisknande från fettsugning förfarandet, är chansen att du inte kommer att kunna övertyga en ansedd kirurg att utföra proceduren. Dessutom kan fettsugning endast lämna så mycket hjälp med att ändra utseende. Om du inte är villiga att delta i verksamheter som arbetar med fettsugning för att så småningom uppnå den look du vill ha, är det troligtvis inte är i ditt bästa intresse att genomgå proceduren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.