Vad betyder insektsbett Utseende Ange?

insektsbett utseende kan tyda på väldigt lite eller så kan berätta en hel del. Det kanske möjligt att tala om vad för slags insekt har attackerats av insektsbett utseende, men utseendet är helt enkelt en faktor att överväga om ett bett uppstår. Bites kan också avslöja en del saker om hemmet, till exempel, ymnig biter föreslå loppor eller säng infestationer bugg, som måste åtgärdas. Dessutom kan förekomsten av ett bett föreslå om läkarvård behövs.

Fästingbett är ett exempel på ett insektsbett som kan identifieras. En liten fästingbett kanske inte märkt det, men många fästingar hänga på och kan försöka gräva in i huden. Om en fästing finns på huden och verkar bifogas, finns det sätt att ta bort den. Vissa människor gör detta på egen hand eller få en läkare att hjälpa till med detta och för att få fästingen provas. Fästingar har många former av sjukdomar inklusive borrelios. Faktum är att när människor känner en fästing har bitit dem, bör de titta på bettet plats för en prick utslag att utvecklas, vilket är ett vanligt symptom på borrelios.

myggbett är ofta ganska identifieras också, speciellt när de först inträffar. Bettet kan höjas och vit eller röd, och det kan ha en märkbar punktering märke i mitten. Bites kanske inte betyder mycket, och insektsbett utseende tyder på en mygga får inte alarmerande. Men precis som fästingar, myggor kan överföra mycket allvarliga sjukdomar, som till exempel West Nile-virus. Om folk märker en bit, bör de på jakt efter några symtom på sjukdom under de närmaste dagarna och rapportera sådana symtom till läkare.

insektsstick kan eller inte kan uppvisa en karakteristisk Stingers och biter från saker som bin och getingar är inte svider. Den insektsbett utseende angrepp från de flesta bin kan resultera i svullna hud som gradvis förvandlas till en röd bula. Dessa är oftast mycket smärtsamma och kan få hjälp genom isen. En Stinger finns i ett bett ska tas bort men inte av pincett. Använda kreditkort eller annat platt-edged föremål för att skrapa av Stinger är att föredra.

Spider biter kan eller inte kan kännas. Vissa biter lämna karakteristiska tecken och människor bör undersöka insektsbett utseende för blåsor över bettet, som tyder på kontakt med vissa giftiga spindlar. Ibland biter lämna fang märken, som är lätta att se, men detta innebär inte nödvändigtvis bettet har skett från en giftig spindel. Reaktioner som riklig svullnad, är föremål magkramper eller illamående tillsammans med en bit av varje utseende mer troligt symptom att söka om en person tänker en giftig spindel orsakade ett bett.

Man kan ha varierande reaktioner på olika insektsbett, och en del människor blir kraftigt allergiska mot vissa biter. Istället för att titta på insektsbett utseende så mycket, de flesta människor är bättre att notera om de har symtom som nässelutslag, hudutslag, svårigheter att svälja, eller allvarlig sjukdom som utvecklar sig efter ett bett uppstår. Detta kan tyda på farlig allergi. Allergier kan utvecklas långsamt också, och om ett bett orsakar enorma mängder svullnad inom några timmar efter det inträffar bör en läkare titta på det.

Andra människor är milt allergisk och kan få långvarig bevis biter på huden. När märken av ett insektsbett inte omedelbart eller strax därefter avta, bör biter ses på tecken på infektion. Om ett insektsbett utseende ändringar innehålla bevis för pus, röda strimmor på väg bort från bettet, och /eller om bettet känns varm vid beröring, är svullen eller om feber förekommer, är infektion en reell möjlighet. Människor bör definitivt se läkarna när de noterar insekt förändringar bita utseende som dessa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.