Vad är några nedre delen av buken övningar?

Utan tvekan är ett av de områden på kroppen folk mest vill ändra om sig själva magen, och det är inte så svårt som många tror att få tät, tonas abs. Allt som krävs är en god förståelse för vilka nedre delen av buken övningar är mest effektiva, och en god åtagande att inrätta tid avsättas regelbundet för att arbeta på din nedre delen av buken övningar vid sidan av resten av ditt träningsprogram.

magmusklerna själva, som består av den övre, nedre och sneda muskler, alla samarbeta för att underlätta rörligheten mellan överkroppen och underkroppen. Ju lägre abs är den svåraste av dessa muskelgrupper för att trimma, eftersom de flesta buken pass i första hand fokusera på de övre magen och obliques. Så det verkligen tar dedikerade nedre delen av buken övningar att göra framåt framsteg med att bygga totalt tonas och trimma abs.

En av de största fördelarna med nedre delen av buken övningar är att, till skillnad från många övningar för övre och nedre organ, bästa kräver ingen extra utrustning eller vikter. Alla kan göra med bara kroppen, utnyttja allvar och dina egna muskler för att komma i form. Vi kommer att lägga ut tre av de bästa nedre delen av buken övningar här, vilka alla bör göras så långsamt som känns bekvämt, för att säkerställa maximal nytta uppnås. Under dessa övningar bör händerna placeras nedanför rumpan för att stödja nedre delen av ryggen och se till att du inte alltför stress ryggen.

En av de bästa nedre delen av buken övningar är dubbelt benet omvänd crunch. För att göra detta, du vill ligga på rygg med händerna under rumpan. Du kommer att böja benen och dra dem i så att dina underbenen är parallella med golvet, sedan sakta sänka dem tills fötterna är bara från marken med böja kvar i knäna. Under denna kommer du vill behålla din abs avtal, kvar med fötterna precis ovanför marken i några sekunder, sedan ytterligare kontrakt ABS och höja knän tillbaka till startpositionen. Detta är en oerhört svår övning, och när du börjar du antagligen kommer att vilja hålla sig till fem reps eller så för varje set, arbetar upp till tjugo eller fler.

En annan bra motion är saxen. För att göra detta, ligga på rygg med händerna under rumpan och förlänga benen med magen skärpts, med fötterna strax utanför av marken. Flytta sedan vänster ben så att den korsar höger ben, sedan öppnar benen ut och upprepa med motsatt ben. Upprepa i ca tio representanter att börja med, arbetar upp till tjugo eller trettio.

Dubbel benlyft är en av de enklare nedre delen av buken övningar, men fortfarande bygga magmusklerna ganska snabbt. Lägg dig på rygg med händerna under rumpan och lyfta upp benen tätt ihop med ABS skärpt rakt ut i luften, hålla bukmusklerna stramas hela tiden. Sedan långsamt och med kontroll, lägre tillbaka dem till bara en tum eller så bort av marken. Upprepa detta ett tiotal gånger för att börja med, och arbeta upp till tjugo eller trettio med tiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.