Vad är det med Konsumerar Aspartam?

Aspartam är ett populärt konstgjort sötningsmedel som saluförs under flera namn varumärken. Många människor använder aspartam under varumärket NutraSweet som ett sätt att skära ner på den förbrukade socker. Tyvärr har många användare rapporterat en rad olika hälsofrågor som kan leda vissa människor sak två gånger om att använda detta socker substitut.

Det finns i rapporterna att användningen av aspartam kan ha en negativ inverkan på funktionen av flera vitala organ. Över nittio olika biverkningar nu identifierats som relaterade till konsumtionen av aspartam. Ögonproblem är en av de vanligaste rapporterade problem. Vissa aspartam användare upplever smärta i eller bakom ögonen, minskad syn kvalitet eller en plötslig oförmåga att tolerera kontaktlinser.

Tillsammans med ögonproblem, vissa användare rapporterar problem med hörseln. Efter att ha förtärt aspartam under en tid, det finns indikationer på att förmågan att tolerera buller är mindre. Dessutom kan användarna utveckla tinnitus eller har svårt att höra ljud på vissa platser. I vissa fall ringande eller surrande i öronen kan vara så utbredd att den enskilde inte kan koncentrera sig på gemensamma uppgifter eller att kunna få en god natts sömn.

olika åkommor i kroppen kan utvecklas som ett resultat av aspartam konsumtion. Hjärtklappning kan förekomma utan uppenbar anledning. Blodtrycket kan stiga, eller en känsla av konstant illamående kan förekomma. Diarré kan förekomma, med eller utan blod i avföringen. Humör kan påverkas negativt, med de enskilda utvecklingsländerna fobier, ångest, depression eller extrem irritabilitet.

Även om många människor använder aspartam utan uppenbar biverkningar är aspartam förgiftning en verklighet för många en tid användare. Om du misstänker att aspartam orsakar några negativa effekter, sluta använda och prova en av de andra sockerersättningsmedel på marknaden. Som en säkerhetsåtgärd, se en läkare och se till att det inte finns någon annan faktor att skapa dina symtom. Om aspartam är roten till dina obehag, kommer effekterna börjar normalt att försvinna ett par dagar efter avslutad användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.