Vad är bindning och avslappningsteknik?

Ett av de enklaste men mest innovativa metoder för att hjälpa föräldrar band med landets särskilda behov barn är Limning och avslappningsövningar (BART). Att ta itu med barnets behov av föräldrarnas interaktion, använder Limning och avkopplande teknik mild och kärleksfull beröring för att kommunicera trygghet och självkänsla för särskilda behov barn och vuxna.

Utifrån föräldrarnas utbildnings teorier Virnala McClure, limning och avslappningsteknik Metoden utvecklades av Evelyn Guyer. Guyer innovationer i spädbarnsmassage teknik och behandling har länge varit känt lika gynnsam för dem med särskilda behov. En del terapeuter tror att hennes uppmärksam uppsökande genom massage har skapat nya möjligheter för föräldrar som en gång hade några förhoppningar om att ansluta med sina döva, blinda, dövblinda eller på annat sätt-funktionshindrade barn.

Guyer metodik kan tyckas vara helt naturligt att kärleksfulla föräldrar. Utbildade terapi tekniker lär medicinska assistenter och föräldrar att samverka mer framgångsrikt med barnen de deltar genom att stryka, röra, tillämpa välkomnade tryck, och kommunicera mjukt för att skapa en tröstande, säker zon för barnet. Som föräldrar och betalda proffs gosa eller bekvämlighet barn som har begränsad kommunikationsförmåga, barnen känner sig tryggare och en obligation skapas eller förstärks. Dessutom är avkoppling förmåner sade att förbättra muskeltonus, öka flexibiliteten och minska kramper och smärta i samband med många funktionshinder.

För föräldrar och andra nära och kära, kan fördelarna med bindning och avslappningstekniker vara känslosam. Funktionshinder gör det ofta svårt för föräldrar att ta kontakt med deras särskilda behov barn. De tekniker som lärs ut av Guyer och utbildade terapeuter i hela föräldrarna nationen hjälpa till att hitta nya sätt att kommunicera med barn som kanske vanligtvis inte svarar. Många föräldrar befinner sig illa när de uppfattar sin misslyckade försök att samverkan enligt avslag. Vad Limning och avslappningstekniker yrkesverksamma hjälpa föräldrar att förstå är att lätt beröring kan tillämpas för att hjälpa de särskilda behov barnen förstår sina föräldrar avsikter.

Limning och avslappningsövningar har hjälpt många lära sig att hantera sorg att de upplever om deras speciella behov barn. Många känner möjlighet att hantera de ibland krävande behov deras barn har. Demonstrera kärlek och skydd genom mjuka linjer och mjuka beröring, dessa föräldrar hoppas att förbättra kvaliteten på sina barns liv.

En del forskning tyder på att de gör rätt. Särskilda behov barn och vuxna som får massage i linje med limning och avslappningstekniker visa förbättring av sin fysiska och känslomässiga utveckling. Funktionshindrade personer som lär sig bättre metoder för kommunikation och upplever mer kärlek leva bättre liv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.