Vad är Neuromuskulära elektrisk stimulering?

Neuromuskulära elektrisk stimulering (länder utan marknadsekonomi) är tillämpningen av elektriska impulser till en grupp av muskler, oftast i samband med muskel rehabilitering. Neuromuskulär elektrisk stimulering huvudsakligen har använts av sjukgymnaster som en form av rehabilitering efter skada, stroke eller annan händelse som resulterar i förlust av muskelfunktion. Länder utan marknadsekonomi uppnås genom att skicka en elektrisk impuls från en enhet via elektroder som placeras på huden över de riktade muskel eller muskler.

För rehabilitering, är Neuromuskulära elektrisk stimulering som normalt används i kombination med andra metoder för sjukgymnastik. Avsikten med neuromuskulära elektrisk stimulering är att stimulera nerverna i muskler med elektriska impulser. Elektriska impulser är en naturlig del av den normala kommunikationen mellan hjärnan och muskelsystemet i en oskadd eller påverkas kroppen. Med neuromuskulär elektrisk stimulering, dessa naturliga impulser simuleras och kan bidra till "omskolning" i musklerna att fungera igen.

Även med användning av länder utan marknadsekonomi, måste de flesta rehabilitering patienter genomgår även sjukgymnastik för att förhindra att muskler från atrophying eller döende. I vissa fall, beroende på orsaken och omfattningen av skadan, kan andra former av elektrisk stimulering terapi också användas. På samma sätt är det samma elektriska teknik som används för att mäta prestanda hos nerver och muskler i diagnostiskt syfte och för att mäta förbättringar.

Även om användningen av Neuromuskulära elektrisk stimulering används oftast vid rehabilitering av skadade muskler eller stroke, länder utan marknadsekonomi har också använts för att förbättra hälsan hos skadad vävnad. Neuromuskulär elektrisk stimulering används också ibland som ett sätt att hantera kronisk smärta lättnad.

Inte alla individer är kandidater för länder utan marknadsekonomi behandling antingen för rehabilitering eller smärtlindring. Patienter som har drabbats hjärtattacker, har pacemaker, och de med vissa andra medicinska tillstånd är inte kandidater för länder utan marknadsekonomi. I händelse av muskel fel till följd av skada eller stroke, en sjukgymnast kommer att arbeta tillsammans med patientens läkare för att fastställa rätt behandling och kan justera behandlingen efter behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.