Hur vet jag om Fettsugning är bäst för mig?

Det finns flera skäl till att människor genomgå plastikkirurgi. För vissa, plastikkirurgi kan hjälpa dem att komma över en dålig olycka eller en missbildning. För andra kan plastikkirurgi ändra en fysisk funktion som de alltid har varit missnöjd med. En av anledningarna till att Fettsugning kirurgi är så populär bland folk som genomgå plastikkirurgi är att nästan alla skulle vilja kasta ett par extra pounds. Fettsugning kan hjälpa kvinnor åter kontur deras kroppar efter förlossningen. Det kan också hjälpa människor bort fettbildning efter att ha förlorat en betydande mängd av tyngd.

Oavsett dina skäl för att anse fettsugning, det finns ett antal saker att tänka på innan de genomgick proceduren. Informationen nedan bör hjälpa dig att härleda huruvida du är en bra kandidat för fettsugning. Kom ihåg att detta och andra tryckta litteraturen inte är tänkt att ersätta råd av din läkare eller kirurg. Fettsugning kan vara ett mycket invasiv kirurgi, så se till att det verkligen är rätt för dig innan du gör ditt slutgiltiga beslut.

Innan genomgå någon operation, se till att ha din hälsa bedömas. Genomgår kirurgi och följande återhämtning period kan ta en vägtull på den friskaste av människor. Om du är allmänt ohälsosamma eller utsatta för infektion, kanske fettsugning inte vara rätt för dig. Dessutom är det viktigt för fettsugning kandidater att ha en bra cirkulationssystemet. Om din cirkulationen är dålig, kan du ha en hunnit återhämta sig från operationen.

Var noga med att tala med din läkare om alla ovanstående punkter. Dessutom diskutera läkemedel eller kosttillskott som du tar med din läkare. Vissa läkemedel och kosttillskott kan störa narkos och andra aspekter av fettsugning förfarandet. Om du är rensat för kirurgi och sedan utveckla en sjukdom eller infektion före fettsugning, kommer du antagligen vänta tills du har tillfrisknat gå igenom med förfarandet.

annan sak att tänka innan de genomgick Fettsugning är elasticiteten i huden. Om din hud är inte så elastisk, kan du uppleva pouching eller hängande i huden när fettcellerna under har tagits bort. För att korrigera detta, kan du behöva ha ytterligare operation för att ta bort vissa av dina överflödig hud. Din plastikkirurg skulle kunna göra en bra bedömning av elasticiteten i huden och ge dig råd på denna punkt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.