Hur väljer jag det bästa Tvätta Cream Body?

Cream Body Wash är en tjock, fuktgivande rengöringsmedel som används för att bli av med bakterier eller smuts på kroppen. Det är annorlunda än gel eller flytande kropp tvål eftersom det i allmänhet innehåller rik moisturizers, vilket gör den mer användbar för personer med hud som är mottagliga för rodnad eller torr flingor. Välja den bästa tvätt grädde kropp för dig är ofta en fråga om att hålla din hud problem och livsstil i åtanke, samt eventuella doft önskemål.

Om du tenderar att utveckla acne på kroppen, t. ex. din axlar, rygg eller bröst, välj en kräm Body Wash innehåller akne behandling produkter som bensoylperoxid eller salicylsyra. Acne grädde kroppen tvättar kan också vara användbart för att förhindra kroppen finnar orsakas av svettning, speciellt om du tränar ofta och måste bada mer än en gång om dagen. Använda en antibakteriell tvål flera gånger om dagen kommer ofta att vara för hård mot din hud.

Sedan grädde kropp tvättar vanligtvis är avsedda för torr hud, innehåller de ofta mildare ingredienser som inte kommer att irritera känslig hud. Om din hud tenderar att bli smärtsamma, röd eller kliande när du duschar eller badar, välj en tvätt kräm organ som inte innehåller någon typ av doft eller färgämnen. Du kan också söka efter diskningar som är märkta paraben-fria. Paraben är ett konserveringsmedel som används i många hudvårdsprodukter, men kan orsaka allergiska utslag om du har känslig hud.

Håll dina dagliga rutiner i åtanke när det gäller att välja ett organ tvätt. Om du ofta har bråttom när du badar eller duschar och produkter behöver det spara tid, köp en kräm tvätt som även fungerar som en rakkräm. Du lödder tvätten som vanligt och tillämpa den på din kropp. Snarare än att bara tvätta bort det, använder du en rakhyvel för att ta bort något kroppshår först och sedan sköljer av. En dubbel tull kräm Body Wash kan också vara användbart om du inte har en hel del lagringsutrymme för extra toalettartiklar.

För somliga människor är doften av en kräm kropp tvätta en stor del av deras tillfredsställelse med produkten. Om du brukar känna stressad ofta, välj en tvätt med avkopplande aromterapi dofter såsom lavendel. Den mest avslappnande doft kan variera för enskilda, så luktar olika essentiella oljor dofter att ta reda på vilken är mest avkopplande för dig. Om du brukar känna dig trött på morgonen, välja en uppfriskande doft som kommer att väcka dig, till exempel mynta eller citrus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.