Hur väljer jag det bästa Självhjälp e-böcker?

Med den stora mängd innehåll som finns på Internet idag, kan det vara svårt att hitta exakt vad du letar efter och vad som passar just dina behov. De konkurrerar med så många andra typer av Internet-innehåll, så självhjälp e-böcker kan anställa ett antal strategier i sin reklam för att locka dig att välja dem framför en annan informationskälla. Nyckeln till att välja det bästa självhjälp e-böcker för dig är att hitta de som ligger närmast matchar din enskilda frågor eller behov och kommer från tillförlitliga källor, och att undvika de som gör påståenden som väcker misstankar.

Det finns så många självhjälpsgrupper e-böcker åt breda ämnen som hur man kan minska stress, "så det är viktigt att begränsa dina behov så mycket som möjligt när du söker efter rätt eBok. Om till exempel stress är ett problem i ditt liv, fråga dig själv om den huvudsakliga källan är arbete, hälsa, relationer, eller någon annan orsak. När du har förbättrat dina självhjälp ämne, göra en sökning på Internet med hjälp av en eller två specifika sökord plus "ebook" för att få ett mer fokuserat urval att välja bland.

Priset är en annan faktor att beakta när man väljer den bästa självhjälp e-böcker. Medan vissa e-böcker kan erbjudas på vissa webbplatser för gratis eller i utbyte mot din e-postadress kan de ge lite i vägen för bra innehåll. Vissa självhjälp e-böcker kan uppmuntra dig att betala en orimlig avgift mycket högre än den genomsnittliga ebook takt.

Den bästa kompromissen är att söka en ebook som är skriven av eller godkänts av en betrodd självhjälp källa. Denna källa inte nödvändigtvis måste vara en hög profil guru i den egna hjälpa industrin, så länge det är en källa som du har fått värdefull information från tidigare och har prissatt den ebook rimligt. Denna källa kan vara en hjälp till självhjälp hemsida du har just nu ett tag, eller en Internet-samfundet som har gett dig starka självhjälp tips tidigare.

Som med de flesta erbjudanden på Internet finns det vissa indikatorer att en del böcker om självhjälp inte kommer att leverera i vägen för värdefullt innehåll. En av dessa röda flaggor även att göra besynnerliga krav eller lovande orealistiska resultat, t. ex. i en ebook som hävdar att hjälpa dig att förlora 15 pounds eller få ett nytt jobb i en vecka. En annan indikator är kund kritikerna av forsande beröm på ebook från ospecifik källor som "Sarah P, Idaho," som inte innehåller några ytterligare indikatorer kontrollantens identitet som yrket eller länkar till en personlig hemsida.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.