Hur väljer jag det bästa Rich Body Cream?

bästa rik kroppskräm kommer att vara olika för olika människor. Någon med mycket torr hud kommer att vilja ha något annat än en person med känslig hud, eller någon som har hudskador från år av solexponering. Dessutom kommer olika människor har olika idéer om vad som gör ett bra eller dåligt kroppslotion. Vissa vill kroppskräm som lätt absorberas, medan andra inte har något emot en något fet känsla så länge fukten länge.

knytnäve steg i att hitta de bästa rik kroppskräm är att bestämma den viktigaste fördelen önskas. Det finns många flera syften krämer tillgängliga, en speciellt framtagen för just ditt problem kommer att vara bäst. Med ett par minuter att begränsa din önskelista kommer att handla mycket lättare.

Vissa organ krämer erbjuder djup fukt. De innehåller ofta ingredienser som kakaosmör. En rik kroppskräm konstruerad för intensiv fuktgivande är ett utmärkt val för personer med mycket torr hud. Dessa organ krämer är ofta långsammare i blöt i än andra krämer, och kan vara bättre för natten användning.

Vissa människor kanske vill en rik kroppskräm med anti-aging ingredienser såsom retinol eller alfa-hydroxy syror. Dessa är utmärkta fuktgivande krämer, och anti-aging fordringar i allmänhet är legitima. De arbetar genom att öka hastigheten att huden exfolierar, avslöjar yngre hud. Tänk på att kroppen krämer med anti-aging ingredienser kan vara för hård för personer med känslig hud.

Människor med kliande hud kanske vill leta efter en rik kroppskräm som innehåller mjukgörande ingredienser såsom havremjöl eller aloe vera. Dessa ingredienser lugnar och ger fukt för huden. Ibland klåda är resultatet av en hudåkomma som psoriasis eller eksem, så om ett särskilt organ kräm inte erbjuder lättnad, en resa till hudläkare kan vara i sin ordning.

Ibland finns det ingen särskild anledning du söker efter en rik kroppslotion. De känner lyxig, och kan vara ett uppfriskande sätt att avsluta dagen. För människor som söker en liten välbefinnande inte har några stora hud problem, välja en kroppskräm är kul. Välj en med en doft som tänder dina sinnen. Känn olika krämer, välj en som är en perfekt konsistens, inte så tjock att den lämnar en restprodukt, och inte så tunn att den absorberar omedelbart.

När du börjar använda ett nytt organ grädde, ta dig tid att observera din hud. Även den sundaste huden kan utveckla en irritation eller allergisk reaktion mot vissa ingredienser. Om du märker klåda eller rodnad på huden efter att ha provat några nya hud produkt, avbryta dess användning. Ta del av ingredienserna, och försök att begränsa vad som orsakat reaktionen så att du vet vad du ska undvika nästa gång. Prova en rik kroppskräm på ett litet område av huden före tillämpa det på hela kroppen, bara för att vara säker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.