Hur väljer jag det bästa Neurologi Center?

Neurologiska sjukdomar är sjukdomar i nervsystemet. De omfattar sjukdomar som påverkar hjärnan, ryggmärgen och autonoma nervsystemet. Det finns många neurologiska sjukdomar inklusive Parkinsons sjukdom, multipel skleros och epilepsi. Att hitta en kvalitet neurologi centrum kan vara väsentliga för att få bästa möjliga vård och förbättra livskvaliteten.

Även om det kan vara viktigt att ta tillgänglig försäkringsskydd, kostnad och läge, det finns många andra faktorer att tänka på När man ska välja bästa neurologi centrum. Först, bestämma vilka neurologiska sjukdomar centrum specialiserat sig i. Det finns många störningar och varje center kommer att tillhandahålla tjänster för alla sjukdomar. Till exempel kan vissa centra specialiserade på behandling av neurologiska smärtor från olika typer av huvudvärk. Andra centrum kan specialisera sig på epilepsi eller behandlar hjärntumörer.

Visar en lista över tjänster från neurologi centra du funderar. Överväg att välja ett centrum som erbjuder både diagnostik och behandling. Webbplats av diagnostiska tester kan omfatta, datortomografi scannar, MRT och muskel-och biopsier nerv. Vissa centra kanske inte har plats utrustning och patienter kan behöva åka till närliggande sjukhus för undersökning. Med neurologiska centra som innehåller alla diagnostiska test på plats, minskar resor och kan vara mer praktiskt.

Ta reda på om centrum erbjuder ett Muti angreppssätt för behandling. Detta innebär olika terapeuter, tekniker och medlemmar av de allierade sjukvårdsteamet arbeta tillsammans för att förse patienter med omfattande behandling. Kan till exempel fysisk och arbetsterapeuter tillhandahålla rehabilitering och behandling för att förbättra livskvaliteten. Dietister och logoped är annan vårdpersonal som kan tillhandahålla tjänster.

Stödtjänster kan också vara till hjälp för patienter som arbetar med neurologiska sjukdomar. Tjänster kan inkludera kurser och stöd till familjemedlemmar som vårdgivare. Leta efter ett centrum som erbjuder stödgrupper eller hänvisningar till stödtjänster i samhället. Lärande sätt att hantera vissa neurologiska tillstånd och hantera symtom är viktigt för patienterna.

Tänk en neurolog center som tror på ett patientcentrerat förhållningssätt. Det innebär att patienterna tar en aktiv del i deras behandling. Anläggningar med patienten i centrum och metoder kan hjälpa patienter känner mer kontroll om deras tillstånd.

Fråga

om bevis för läkarna på personalen. Leta efter läkare som är certifierad inom neurologi. Forska ett neurologi centrum, prata med personal, läkare och besöka centrum finns sätt att hjälpa patienter att avgöra om de känner sig säkra och bekväma med att välja ett visst centrum. Var aldrig rädd att ställa frågor och vara en talesman för dig själv eller familjemedlem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.