Hur väljer jag det bästa Center hiv-testningen?

som provas för humant immunbristvirus (HIV) kan vara skrämmande. Även testning är klokt för alla som tror de kan ha exponerats för viruset, går till en hiv-testning centrum kan vara en svår och skrämmande process. Genom att välja ett hiv-test center som är villiga och kapabla att uppfylla patientens behov, skulle man kunna göras mycket mindre stressande.

Även om många allmänläkare erbjuda testning för sexuellt överförbara sjukdomar, kan en person inte vara bekväm besöker sin vanliga husläkare för detta test. Eftersom exponering för viruset är ofta genom sexuell aktivitet, en person som söker test kan känna sig generad eller till och med orolig för att andra familjemedlemmar kommer att höra av en skvallra läkare. Å andra sidan, om patienten är nöjd med sin läkare och litar på honom, kan de vara säkra på att läkare kommer att ta hand om testet och resultaten återvända så snabbt som möjligt. En husläkare kan också vara användbara för att ge behandling och rådgivning om patienten testats positiva för hiv.

En annan gemensam webbplats för en hiv-testning centrum är en kvinnofråga klinik eller en familjeplanering klinik. Vissa patienter, särskilt de minderåriga, kan dras till dessa kliniker för anonymitet som de tillhandahåller. Ofta kliniker kommer att testa tjänster gratis på låg eller kostnad, så att folk med brist på medel kan fortfarande ta emot att testa de behöver. Nackdelen till kliniker är att de kan verka kall och oengagerade i sina patienters frågor, och kanske saknar känslighet för en patients rädsla eller ångest. Potentiella patienter kanske vill kontrollera och se om denna typ av HIV-testningen Centret erbjuder rådgivning för personer med HIV innan man väljer att besöka dem för att testa.

En typ av HIV-testningen centrum som erbjuder bekvämlighet och anonymitet är en mobil centrum. Dessa resor kliniker erbjuder testning tjänster i en rad olika områden och sociala center, särskilt i låginkomstområden. För patienten som helt enkelt vill få testet överstökat, kan detta vara den snabbaste och mest kliniskt alternativ.

Om en patient anser att han eller hon har utsatts för hiv inom några timmar, kanske de vill besöka ett sjukhus för omedelbar vård. Även akuta avgifter kan springa mycket hög, snabb respons faktiskt kan förhindra infektion efter exponering. Det finns inget känt botemedel mot HIV, men vissa läkemedel inte finns som kan stoppa infektionen om de får inom några timmar. Folk gillar sjukhus arbetstagare eller EMTs kan komma i kontakt med smittat blod eller kroppsvätskor under sitt arbete, och kanske kan undvika smitta genom att testas och behandlas omedelbart.

Även testat att för hiv aldrig kommer att bli en angenäm upplevelse kan patienter ta lite tröst i det faktum att den moderna tester är extremt noggranna och resultat återvända snabbt. Genom att genomgå testet, en person kan skydda omgivningen från ovetande exponering och påbörja behandling så snabbt som möjligt. När du väljer ett hiv-test sida, söka professionell arbetstagare som kommer att behandla patienter med empati och respekt, och erbjuder rådgivning och hjälp med behandling bör det krävas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.