Hur tränar jag för Iron Man konkurrensen?

Iron Man Tävlingen är en atletisk strävan som kräver en enorm mängd fysisk och mental styrka. Detta triathlon innebär en 2,4 mil (3,9 kilometer), simma, en 112 mil (180 kilometer) cykeltur och en 26,2 mil (46,2 kilometer) kör. Förberedelser för en Iron Man kräver engagemang för din träning eftersom den till skillnad kortare idrottsevenemang, är det omöjligt att avsluta en Iron Man konkurrensen utan ordentlig utbildning. Att framgångsrikt genomföra en Iron Man måste man ha tillräckliga nivåer av aerobic och styrketräning samt de färdigheter som krävs för att springa, cykla och simma effektivt.

De flesta triathleter har en händelse att de kan göra bättre än de andra. För många är detta den körs. Av de tre benen i triathlon, kör kräver minst mängd teknisk skicklighet. Om du är bekväm att köra, bör du ägna mer tid åt utbildningen av andra ben i triathlon.

Det är viktigt att din kompetens inom varje segment av triathlon stark som du går igenom din utbildning. Inte bara kommer opassande form gör det svårt att slutföra triathlon, men det kommer öka dina odds för skada under utbildningen. Om du kan hantera lektioner för ditt svagaste parten, kommer din Iron Man erfarenhet vara mycket bättre.

En annan viktig del av Iron Man utbildningsprogrammet är begreppet utbildning i tegel. En tegel är den term som används för utbildning två ben i triathlon rygg mot rygg. Till exempel vissa metoder dagar kommer du att simma och omedelbart cykel, medan de på andra dagar kommer du att cykla och sedan omedelbart springa. Tegel är en nyckelkomponent i triathlon utbildning.

När du flyttar snabbt från simning till cykling eller cykling till löpning, kan musklerna bli alltför trött när man ber dem att gå i en ny riktning. Bricks träna kroppen att röra sig genom övergång effektivt och med så lite smärta som möjligt. Dessa utbildningar är längre än typiska Iron Man sessioner, så du måste installera dem på de dagar när du har mer tid.

Iron Man utbildning är en allvarlig tid engagemang. Många framgångsrika finisher träna två gånger om dagen, fyller antingen en springa, simma, cykla eller styrketräning träning på morgonen och en på kvällen. Som ni kan föreställa er att detta kräver utbildning en stor mängd kvalitet kalorier. Detta är inte rätt tillfälle att försöka gå ner i vikt, klipp ut kolhydrater eller radikalt förändra din kost. Ät mycket mat, däribland en hälsosam mix av protein, kolhydrater och fett i varje måltid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.