Hur kan jag få en Stuck Ring Off of My Finger?

Ringar kan fastna för alla möjliga skäl. Vanligtvis är trauma på finger eller långsam viktökning under tiden den skyldige. I många fall kan tillämpningen av tålamod och några knep ta bort en fast ring, men du kan behöva skära en ring av. Om du måste skära en fast ring, försök att gå till en juvelerare, som kan använda särskilda verktyg.

Inget av de följande knep ringen avlägsnats bör användas om du misstänker att fingret är brutet, eftersom du kan orsaka allvarliga skador på fingret. Om fingret börjar vända döva eller nervös under processen, eller visar andra tecken på begränsad spridning, stanna och ha ringen avskurna. En juvelerare kan ofta reparera och ändra storlek på en fast ring för dig om det är avskuret.

Om din hand är inblandat i en olycka, ta bort alla ringar omedelbart. Snabbt svullnad fingrar kan fånga ringar på fingrarna, och sjukhuspersonal brukar föredra att klippa ringar av, snarare än att försöka ta bort dem intakt. Svullna knogar, framför allt, kan ta lång tid att sjunka ner, och du kommer känna dig mer bekväm utan en ring på medan din hand läker.

Det första steget i att ta bort en fast ringen är att få svullnaden ner . Drick mycket vatten och försök att begränsa ditt intag av salt. Eftersom händerna är ofta svullna på morgonen, planera på kastar sig in i projektet på eftermiddagen. Hålla handen högt ovanför ditt hjärta så mycket som möjligt för att få svullnaden ner och höger innan du börjar suga din hand i kallt vatten eller ett isbad.

Ofta, vilket innebär att svullnaden ner kommer att möjliggöra en fast ringen att glida av, men smörjning hjälper. Fuktgivande kräm, vaselin, matolja som smör, och tvål alla blir utmärkta smörjmedel. Vissa guldsmeder rekommenderar också hemorrhoid grädde, eftersom det syftar till att minska inflammation. Var inte rädd för att grundligt slather fingret och den fastnade ringen. Försiktigt vrida ringen från sida till sida när du drar den längs med fingret, och inte ryck. Du kan känna ett visst tryck som ringen glider över knoge, men ha tålamod och ihållande.

Om detta försök inte lyckas, finns det några andra knep i boken. Vissa människor rekommenderar verkligen fönsterputsmedel såsom Windex ®, som kan minska svullnaden samtidigt smörja ringen. Dessutom kommer en fönsterputsare inte lämna rester på ringen eller stenen. Du kan också försöka använda tejp eller tandtråd, trots att denna metod kräver extrem noggrannhet.

Med tandtråd, försök att skjuta ett slut genom ringen mot din hand, och sedan starta inslagning den andra änden runt fingret, skjuta stack ring upp när du går och lossa tandtråd så att den är aldrig lindade runt fingret för mer än en minut. När ringen glider över knoge bör den glida iväg på egen hand. Med tejp, tätt tejpa fingret och glider ringen över bandet.

När du försöker ta bort en fast ring, kom ihåg att inte tvinga den. Att tvinga en ring kan snedvrida form, vilket gör det ännu svårare att få bort. Intensiv smärta eller tryck antyder att ett finger kan vara alltför svullen ta bort ringen, så ta en paus eller har ringen bort professionellt i dessa fall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.