Hur gör jag för proffs Forskning Healthcare?

Det finns flera sätt att välja hälso-och sjukvårdspersonal som är rätt för dig. Processen kommer att variera beroende på om du har sjukförsäkring eller inte och vilken typ. Det första du bör göra är att ta reda på vilken typ av täckning du har, och hur det fungerar. Till exempel kan du välja vilken läkare eller måste du välja från en lista av specifika leverantörer? Göra lite forskning om hur din plan fungerar redan från början kan rädda dig från onödiga avgifter, eller att behöva växla mellan vårdpersonal efter att du har etablerat en relation med en leverantör. Om du inte har någon sjukförsäkring, dina alternativ är mer begränsat och kostnaden är mer sannolikt att en avgörande faktor i valet av vårdpersonal.

När du har fastställt vilken typ av försäkring du har, om någon, kan du börja forska enskilda leverantörer. Be familjemedlemmar, vänner eller kollegor att rekommendera leverantörer är ett bra sätt att börja din forskning. I de flesta fall kommer du vill hitta en allmänläkare som kan ta hand om ditt grundläggande medicinska behov och hänvisar dig till en specialist när det behövs.

Ta en stund att tänka på vad som är viktigt för dig i en sjukvårdspersonal. Med början bevis är viktigt för vissa människor, samtidigt som en läkare med samma kön eller särskilda språkkunskaper är viktigt för andra. Om du inte har försäkring, hitta en läkare som ger låg kostnad eller subventionerade tjänster kan vara det viktigaste.

Ganska lite forskning om yrkesverksamma inom vården kan göras on-line. Många läkare och kliniker skicka information om sina leverantörer "utbildning och yrkeserfarenhet, sin filosofi i vården och om de är emot nya patienter. Du kan även söka på Internet för billig kliniker och vårdgivare, vanligtvis genom din stad eller länets folkhälsan avdelning.

Ett annat sätt att yrkesverksamma forskning vården är att ringa deras kontor direkt och be om deras utbildning, erfarenhet eller andra särdrag du vill veta. Många leverantörer kommer att vara villiga att träffa dig och diskutera sina lösningar, och kommer inte betalt för detta besök. Om du inte har försäkring, fråga om en person erbjuder rabatter eller glidande skala prissättning. Om inte, fråga om de vet att andra yrkesverksamma inom vården som gör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.