Finns det några örter som verkligen bränna fett?

Enligt experter är viktförlusten en flera miljoner dollar verksamhet. Trots vad företagen vill att du ska tro, det finns inga genvägar till viktminskning. Motion är fortfarande den bästa fettförbrännare människan känner till, och en bra kost kan göra underverk när det gäller viktminskning. Under det senaste årtiondet, har forskare upptäckt att vissa örter kan driva kroppen att bränna fett snabbare. Ingen av dessa örter enbart kommer att fungera som ett fett brännare, men lägga till dem i kosten kan hjälpa till att snabba upp din ämnesomsättning och nå ditt mål snabbare.

Grönt te har länge ansetts vara en kraftfull fett brännare. Studier som publicerats i American Journal of Clinical Nutrition visade att folk som dricker fem koppar grönt te om dagen brann i genomsnitt fem procent mer fett än personer som inte dricker något grönt te alls.

En annan mycket studerat ört som kan användas som ett fett brännare är bitter orange eller Citrus aurantium, som säljs i naturlig mat butik som ett kosttillskott och ett sätt att snabba upp din metabolism. Pomerans har inte visat några biverkningar, vilket gör det till ett utmärkt val för människor med högt blodtryck, som normalt sett inte kunde ta många fettförbränning örter på marknaden, eftersom många av dem orsakar en ökning hjärtfrekvens.

En fett brännare du kanske inte har övervägt är maskros. Denna ört, som ofta anses ett ogräs som trädgårdsmästare, kan hjälpa kroppen bryta ner kolhydrater snabbare och hjälper till att reglera blodsockret vilket i sin tur kontrollerar aptit och begär. Örter som gör din kropp "hot" kan också fungera som ett fett brännare. Detta omfattar cayenne, som stimulerar ämnesomsättningen och påskyndar matsmältningen.

En del örter som är tippad som en effektiv fettförbrännare inte göra mer än att öka din puls. Många av dem kan vara farligt, även Ephedra och växtbaserade laxermedel såsom senna och havtorn. Oavsett varför du funderar på att ta ett växtbaserat fett brännare, alltid forskning dina val väl. Om du har frågor eller är osäker på att något är säkert, fråga din läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.