Vilka är de olika typerna av Tandblekning?

Blekning har blivit ett säkert, effektivt sätt för många att lysa upp deras leenden. Många alternativ finns, från över disk produkter till professionella behandlingsalternativ. När du väljer bland dessa alternativ, anser effektivitet, metod, kostnad och eventuella risker. Rådfråga en oral hälso-och sjukvården för enskilda rekommendationer.

billigaste tandblekning alternativet är ett över disk (OTC) daglig användning produkt, t. ex. tandborstar, tandkräm eller tuggummi. Dessa produkter avlägsna mekaniskt yta fläckar, tillhandahålla tillfälligt resultat, och vanligtvis bara erbjuder en förbättring av en eller två nyanser. I allmänhet gör dessa tandblekning metoder inte en dramatisk skillnad, men kan vara användbar för att upprätthålla professionellt vit tänder.

Andra OTC produkter såsom tandblekning strips och måla-om produkter, använda en låg koncentration av en peroxid-baserade blekmedel. Fortfarande relativt billig, kan denna kategori av produkter minskar ålder eller kostrelaterade färgning och ge upp till två nyanser vitare. Så om begränsade resultat räcker för dig, är detta ett ekonomiskt alternativ.

Tandblekning produkter som erbjuds via TV och Internet ska användas med försiktighet. Några av de produkter i denna kategori innehåller syra-baserade medel tillsammans med peroxid. De sura produkter kan skada tänder och mjukdelar. Dessutom, eftersom magasinen används för vissa av dessa produkter är inte anpassade utrustat kanske en del användare svälja blekning produkten.

Professionell tandblekning finns i två former: i-kontoret och i hemmet behandlingar. Den sittande förfaranden är det dyraste av alla metoder för tandblekning och kan kräva mer än ett besök. Peroxide agenter på tänderna antingen direkt eller i fack, och en del använder en laser, eller ljuskälla, att påskynda blekning process. Den stora fördelen med denna metod för tandblekning är det omedelbara resultatet. Denna metod kan förbättra le fem nyanser eller mer, men kan också orsaka tillfällig känslighet.

professionellt övervakas och doseras tandblekning produkter är effektiva på olika typer av fläckar. Med den här metoden skapar en tandläkare anpassad vitheten brickor för användaren. Användaren får då en tjock peroxid baserad gel i magasinen under-hemmabruk. Resultaten är mycket effektiva, upp till sex nyanser av förbättring, men sker gradvis. På grund av regleringen av ingredienser, den anpassade monterade fack och professionell handledning, denna metod är säkrare än liknande produkter som annonseras på TV och Internet.

Tänk på att alla produkter kommer bara vitna naturliga tänder. Om du har tandvård i främre delen av munnen, se din munhälsa och sjukvården för specifika råd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.